Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Υπουργείο Οικονομικών: Το επίδομα θέρμανσης δεν κατάσχεται

Το επίδομα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης είναι «προφανώς ακατάσχετο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με το "protothema", διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Υπενθυμίζεται πως το επίδομα θέρμανσης καταβάλλεται με βάση τα περσινά εισοδηματικά κριτήρια, δηλαδή έως 30.000 ευρώ για τον άγαμο, έως 40.000 ευρώ για έγγαμο χωρίς τέκνα και προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο.

Ως βάση υπολογισμού των περιουσιακών κριτηρίων θεσπίζονται φέτος τα δεδομένα του ΕΝΦΙΑ και συνολικά δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ για άγαμους και 300.000 ευρώ για έγγαμους και μονογονεϊκές οικογένειες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *