Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μαγειρέψτε σαν σεφ! (vid)

Η smart τεχνολογία περνάει και στην κουζίνα. Το Pantelligent είναι ένα τηγάνι που συνδέεται μέσω Bluetooth LE με την iOS συσκευή σας και χάρη στον αισθητήρα θερμότητας που έχει στο
κέντρο του, σας κατευθύνει βήμα-βήμα στο μαγείρεμα οποιασδήποτε συνταγής επιλέξετε από το μενού του. 

Αυγά, σολομός, μπριζόλα, μπέικον, γαρίδες και πολλά άλλα γίνονται εύκολα ακόμα και αρχάριους. Η εφαρμογή προσφέρει real-time πληροφορίες για τη θερμοκρασία και σας ειδοποιεί όταν είναι ώρα να γυρίσετε τη μπριζόλα ή όταν το γεύμα είναι έτοιμο. Μπορείτε να υποστηρίξετε την προσπάθεια του Pantelligent στο Kickstarter (https://www.kickstarter.com/projects/hevans/pantelligent-intelligent-pan-cook-everything-perfe) με $200. Πιο φθηνά από τα τηγάνια της Βέφας, και εκείνα δε σας μαθαίνουν να μαγειρεύετε.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *