Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Κεραυνός Άσπρου - Πανεδεσσαϊκός 62-47 (Γ' Όμιλος Παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ)

Με μέτρια εμφάνιση ξεκίνησαν οι παίδες του Πανεδεσσαϊκού τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η κακή αμυντική λειτουργία έδινε εύκολους πόντους στην ομάδα του Κεραυνού έχοντας μια διαφορά ασφαλείας 8 πόντων σε όλο το παιχνίδι.

Η αφύπνιση των Εδεσσαίων αθλητών ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όπου και επιθετικά έγινε προσπάθεια μειώνοντας στους 4 πόντους δύο λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Η έλλειψη συγκέντρωσης και καλών επιθετικών επιλογών άνοιξαν την ψαλίδα υπέρ των γηπεδούχων, τελειώνοντας το παιχνίδι από τα πρώτα 3 λεπτά της τελευταίας περιόδου. 


Δεκάλεπτα: 1ο(12-08), 2ο(17-14)29-22 ημίχρονο, 3ο(15-14)44-36, 4ο(18-11)62-47 τελικό.


Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (Μίλτσης Γ.): Ζήμνας Α. 10 (1τρ, 1β), Τρυγωνιάρης Δ. , Προφητηλιώτης Ε, Ποντίκης Β. 10, Μπίνος Ε. 10 (2τρ), Ξυλουργίδης Α, Σιδηρόπουλος Π., Γκουγκούδης Χ., Μπίνος Μ. 12 (2τρ, 2β), Τρυγωνιάρης Η 3 (1τρ), Νησιάγκας Κ 2.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *