Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αρετόπουλος στο ντέρμπι - Αρετόπουλος και στα... «ερυθρόλευκα»

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ. Οι ''σφυρίχτρες'' των υπόλοιπων παιχνιδιών.


Ορίστηκαν οι διαιτητές της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο ρέφερι από τα Τρίκαλα, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, επελέγη να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου) και Γεωργαράκο (Αθηνών).

Ο Μιχάλης Βοσκάκης, του συνδέσμου Ρεθύμνου, ορίστηκε στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός.


Ο Αρετόπουλος στα... «ερυθρόλευκα»

Αρετόπουλος


Πολλές είναι οι αντιδράσεις σχετικά με τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ! Η φωτογραφία του Έλληνα διαιτητή στα... «ερυθρόλευκα» είναι αποκαλυπτική


Όπως μπορείτε να διακρίνεται από την παραπάνω φωτογραφία που παρουσιάζει το Metrosport.gr ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, έχει ιδιαίετερα αισθήματα για την ομάδα του Πειραιά. Ο ίδιος ποζάρει γεμάτος καμάρι παρέα με φίλους του και στην πάνω όψη της φωτογραφίας υπάρχουν πανό του Ολυμπιακού.



Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν είναι καν διεθνής, παρόλα αυτά η ΚΕΔ αποφάσισε να τον ορίσει σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση!



ΠΗΓΗ: metrosport

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *