Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται μικρότερο iPhone 6;

Η Apple έχει προσέξει πως παρά τη μεγάλη επιτυχία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, υπάρχει ακόμα μεγάλη επιτυχία στο iPhone 5s ακόμα και τώρα. Ο κύριος λόγος αγοράς της συσκευής πέρα από τη χαμηλότερη τιμή, διαπιστώνεται πως είναι το μέγεθος, ειδικά για τις γυναίκες όπου τα νέα μεγέθη των iPhone είναι λίγο υπερβολικά. 

 Έτσι, οι φήμες οι οποίες ξεκίνησαν από την Ταϊβάν, έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, με νέες να έρχονται στην επιφάνεια καθημερινά και όλες μιλούν για ένα iPhone (iPhone 6s ίσως;) με 4 ίντσες οθόνη, με δυνατότητες NFC και σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, συμβατό με Apple Pay. Η κυκλοφορία μιας τέτοιας συσκευής φημολογείται για την άνοιξη του 2015, μαζί με την κυκλοφορία του Apple Watch. 

Φυσικά η Apple δεν έχει σχολιάσει καθόλου τις νέες αυτές φήμες.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *