Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Από το ΑΜΑΝ στους Απαράδεκτους: Τα Χριστούγεννα στην ελληνική TV ! (vids)

Καλεσμένοι, σκηνικά, τραγουδιστές, ηθοποιοί σε ρόλους εορταστικούς, κάλαντα και όλα τα γιορτινά. Οι σειρές άφησαν στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης επεισόδια - ορόσημα με
αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και την πρωτοχρονιά.

Αυτά βέβαια τα προηγούμενα χρόνια που λεφτά υπήρχαν, μιας και πλέον το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Μέρα που είναι σήμερα, ας θυμηθούμε ορισμένα βίντεο που μας έκαναν να γελάσουμε και να δούμε τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να φορούν τα γιορτινά τους και να μπαίνουν και αυτοί στο κλίμα των στολισμών.

Παρακάτω θα βρείτε και τα κάλαντα του ΑΜΑΝ που αποτελούν μια από τις εμβληματικότερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Θα βρείτε επίσης τα παράφωνα κάλαντα των Απαράδεκτων, τα "μαύρα" Χριστούγεννα των Εγκλημάτων αλλά και τα Χριστούγεννα στο στρατόπεδο του Σμηνάρχου Κάκαλου και της παρέας του. Έχουμε και Ζάχο Δόγκανο φυσικά αλλά και Καντακουζηνό.

Και φυσικά, ακόμα και στο εορταστικό επεισόδιο του Ρετιρέ, υπάρχει γκρίνια.

Οι απαράδεκτοι:



Εγκλήματα:




Το Ρετιρέ:



Οι μεν και οι δεν:



Στο παρά πέντε:



Οι τρεις Χάριτες:



ΑΜΑΝ:




Κωνσταντίνου και Ελένης:



Της Ελλάδος τα παιδιά:





Εκείνες κι εγώ:



Δις Εξαμαρτείν:





news247.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *