Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διαδικασία παράδοσης- παραλαβής του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης στη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Ο Γιώργος Ορφανός, στην ομιλία του κατά τη διαδικασία της παράδοσης έκανε έναν μικρό απολογισμό της παρουσίας και του έργου του στο ΥΜΑΘ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα αν. υπουργό. "Εύχομαι καλή επιτυχία στην κα Τσαρουχά και καλή τύχη στην κυβέρνηση. Ως Έλληνας εύχομαι κι ελπίζω να πάει καλά, αν και οι πρώτες κινήσεις δεν είναι από αυτές που με ικανοποιούν" σημείωσε ο κ. Ορφανός και πρόσθεσε ότι το ΥΜΑΘ είναι απαραίτητο στοιχείο Μακεδονίας και Θράκης. "Για όσους λένε ότι είναι απλά ένα ακόμη υπουργείο,θυμίζω ότι οι υπάλληλοι όπου και να βρίσκονται θα πληρώνονται. Και η ένταξη υπουργείων σε άλλα υπουργεία δεν σημαίνει ευελιξία" τόνισε ο απερχόμενος ΥΜΑΘ.

Από την πλευρά της, η κα Κόλλια ανάφερε ότι η ένταξη του ΥΜΑΘ στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, δεν σημαίνει υποβάθμιση. "Θα φανεί στο χρόνο ποιες είναι οι πραγματικές δυνάμεις της Μακεδονίας και της Θράκης. Προτεραιότητά μας είναι το υπουργείο να αποτελέσει ουσιαστικό εργαλείο ανάπτυξης για τη Μακεδονίας και τη Θράκη" ανέφερε η νέα αν. υπουργός και διεμήνυσε: "Καπηλεία του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας δεν πρόκειται να υπάρξει. Όσοι θέλουν να είναι φίλοι μας, θα τιμήσουμε τη φιλία μας". Στο τέλος της τοποθέτησής της, απευθυνόμενη σε γνωστούς, φίλους αλλά και εργαζόμενους στο Υπουργείο, η κα Κόλλια είπε χαρακτηριστικά: "Θα παραμείνω η Μαρία που γνωρίζετε, η Μαρία τη καρδιάς σας".


thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *