Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τριπλό φονικό στη Θεσσαλονίκη

Σκότωσε αντρόγυνο και τον 12χρονο γιο τους και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου εξηντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε αντρόγυνο, μαζί με το δωδεκάχρονο παιδί τους, χωρίς να διευκρινιστούν μέχρι στιγμής τα αίτια της τριπλής δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο εξηντάχρονος, που ήταν συγγενής των θυμάτων, εισέβαλε σε μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια, κρατώντας όπλο και μαχαίρι και τους σκότωσε, κατά πάσα πιθανότητα πυροβολώντας διαδοχικά και τους τρεις από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια. 
 
 
 
ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *