Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Είναι αυτό το LG G4;

Αποκαλύφθηκε σε λίγους, πίσω από κλειστές πόρτες κατά τη διάρκεια της CES 2015 και οι πληροφορίες δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστες. Μιλάμε πάντως για μια συσκευή 6 ιντσών με P-AMOLED οθόνη. 

Φέρνει την τεχνολογία HD Active Bending Phone και μάλλον είναι μια άλλη ορολογία για την οθόνη που λυγίζει στο πλάι της συσκευής, όπως συμβαίνει στο Galaxy Note Edge. Η ανάλυση της οθόνης φτάνει μόνο τα 720x1280 pixels αλλά σύμφωνα με αυτούς που παρακολούθησαν την παρουσίαση, το τελικό μοντέλο που θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων θα έχει μεγαλύτερη ανάλυση. 

Περισσότερα θα μάθουμε μάλλον στο Mobile World Congress τον επόμενο μήνα.





unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *