Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αλλάζουν τα δεδομένα στη low-budget κατηγορία των smartphones

Η Γαλλική Archos ανακοίνωσε το νέο της smartphone “50 Diamond”. Ανήκει στην κατηγορία των low-budget smartphones μιας και η τιμή του θα κυμαίνεται στα €100. 

Μόνο low όμως δεν είναι τα χαρακτηριστικά του, αφού μιλάμε για 4G smartphone με οθόνη 5 ιντσών Full HD ανάλυσης, τον οκταπύρηνο Snapdragon 615 της Qualcomm με την Adreno 405 στα γραφικά και 2GB RAM για να συμπληρώσουν το πακέτο. Η οπίσθια κάμερα είναι στα 16MP, η εμπρόσθια στα 8MP και η μπαταρία είναι στα 2700mAh. Επίσης εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το 50 Diamond αποστέλλεται με ανέγγιχτο AOSP Android, stock Android 4.4 KitKat δηλαδή, που σημαίνει πως δε θα υπάρχει έξτρα bloatware για να επιβαρύνει τη συσκευή. 

Δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση όμως για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Archos 50 Diamond.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *