Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση για τη νέα ΚΑΠ στα Αμπέλια Πέλλας

Το Τμήμα Π.Ε. & Φυτ/σίας Γιαννιτσών της ΔΑΟΚ Πέλλας ανακοινώνει τα εξής:

Ενόψη των αλλαγών που θα φέρει η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ και του γεγονότος ότι η φετινή χρονιά είναι η πρώτη χρονιά όπου αυτές θα εφαρμοστούν, η Υπηρεσία μας σε συνεργασία με τον Α.Σ. Πέλλας, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο του Δ.Δ. Αμπελιών την ερχόμενη Δευτέρα 02-03-2015.


Στόχος της συνάντησης αυτής είναι η όσο το δυνατό ευρύτερη πληροφόρηση των παραγωγών στις απαιτήσεις της νέας πολιτικής για την Γεωργία και τη Κτηνοτροφία με σκοπό να μπορούν να λάβουν τις ορθές αποφάσεις για το σχεδιασμό των εκμεταλλεύσεών τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *