Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Γιορτή ποδοσφαίρου στην Έδεσσα

Σε μια μικρή ποδοσφαιρική εκδήλωση που οργάνωσε η Ακαδημία του Εδεσσαϊκού το πρωί του Σαββάτου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Εδεσσαϊκού καρναβαλιού, τιμήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού Λεωνίδα Τούσια ο επαγγελματίας γυμναστής-προπονητής Βάιος Στεργιανόπουλος, που πλέον έχει αναλάβει την Ακαδημία του Ορφέα Ριζαρίου. 

Ο κ. Στεργιανόπουλος, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια προπονητής στις Ακαδημίες του ΠΑΟΝΕ, οι οποίες φιλοξενήθηκαν το διήμερο από την ομάδα του Εδεσσαϊκού και έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα τμήματα υποδομής των Τραϊανοφόρων.



O Π.Α.Ο.Ν.Ε. ευχαριστεί την ομάδα του Εδεσσαϊκού για την φιλοξενία και δεσμεύεται να την ανταποδώσει στο μέλλον με φιλικούς αγώνες τόσο για τα τμήματα υποδομής όσο και για την αντρική ομάδα.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων και η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων στο μέλλον σίγουρα θα αποφέρει ερεθίσματα βελτίωσης για όλους μας.


Ρεπορταζ: Χαρά Ματεντζόγλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *