Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Μεγάλη πυρκαγιά σε διαλογητήριο φρούτων στην Ακρολίμνη Γιαννιτσών

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 3 μ.μ.,  από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαλογητήριο φρούτων στην Ακρολίμνη Γιαννιτσών. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alexandriamou.gr, η φωτιά στο εν λειτουργία διαλογητήριο του κ. Οριζάνη Αναστάσιου, ξεκίνησε από το εσωτερικό και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε όλες τις εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους. Πέρα από τις εγκαταστάσεις από την πυρκαγιά καταστράφηκαν μηχανήματα και μεγάλη ποσότητα πορτοκαλιών και λεμονιών που βρισκόταν στο χώρο διαλογής.

Στο συμβάν αρχικά βρέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Γιαννιτσών με 2 οχήματα και 8 άνδρες και εξαιτίας του μεγέθους της πυρκαγιάς κλήθηκαν για ενύσχιση επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα από όμορες υπηρεσίες οπώς: της Π.Υ. Αλεξάνδρειας, Π.Υ. Νάουσας, Π.Υ. Έδεσσας καθώς και του 6ης Π.Σ. Θεσσαλονόκης με συνολική δύναμη 25 ανδρών, όπου έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά η οποία και κατασβέστηκε.

Την όλη επιχείρηση κατάσβεσης συντόνισε ο Περιφερειάρχης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Αντιστράτηγος Αθανασόπουλος Χρύσανθος.

Στο παραπάνω συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Για τον εντοπισμό των ακριβή αιτιών ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Γιαννιτσών.





Πηγή: alexandriamou.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *