Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Δικηγόρους της εταιρείας του προσέλαβε ως συμβούλους ο Κατρούγκαλος

Νέο ηθικό ζήτημα εγείρεται για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τις υποθέσεις των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" ο κ. Κατρούγκαλος φέρεται να προσέλαβε στο υπουργείο ως συμβούλους του δύο δικηγόρους της εταιρείας που έπαιρνε εργολαβικά τους απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που δημοσιεύει η εφημερίδα πρόκειται για τις Α.Ζ. και Α.Μ. δύο νεαρές δικηγόρους που απασχολούνταν στην εν λόγω δικηγορική εταιρεία. Στο ΦΕΚ της 19ης Μαρτίου αναφέρεται μάλιστα ότι προσελήφθησαν από τις 27/01/2015, την πρώτη μέρα δηλαδή της ανάληψης των καθηκόντων του υπουργού.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα εάν ρίξει κανείς μια προσεχτική ματιά στην ιστοσελίδα της φίρμας "Παπακωνσταντίνου και Συνεργάτες", θα δει τα συγκεκριμένα ονόματα να υπάρχουν μεταξύ των δικηγόρων που δουλεύουν στο γραφείο μαζί με τα βιογραφικά τους.

Την ίδια ώρα ο κ. Κατρούγκαλος τους έδωσε τη δυνατότητα (όπως σημειώνεται στο ΦΕΚ) να μην εξαιρεθούν της αναστολής του δικηγορικού λειτουργήματος, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις άλλων συναδέλφων τους.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *