Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Σύσκεψη για τη λειτουργία εμποροπανήγυρης στη Σκύδρα

Ο Δήμος Σκύδρας, μετά την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου για την ίδρυση και τη λειτουργία εμποροπανήγυρης στην πόλη της Σκύδρας, οργανώνει σύσκεψη στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 23/3/2015 και ώρα 12:00 μ.μ.

Έχουν προσκληθεί για να λάβουν μέρος: ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, Εκπρόσωποι Επιχειρήσεων του Δήμου Σκύδρας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας και ο Πρόεδρος Πωλητών Λαϊκής Αγοράς Σκύδρας.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η προετοιμασία και η συνεργασία φορέων για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και την επιτυχή καθιέρωση αυτού του υπερτοπικού, εξωστρεφούς εγχειρήματος. 



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *