Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ημερίδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας στην Έδεσσα

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, με τίτλο "Ο Αδέσποτος" που βασίστηκε στο εκπαιδευτικό υλικό της εκπαιδευτικού -συγγραφέα, Κικής Δημητριάδου. 

Η παρουσίαση της συγγραφέως, καθώς και η συζήτηση μέσω skype με το συγγραφέα και δημοσιογράφο Γιώργο Φραντζεσκάκη, αποτέλεσαν ερέθισμα για κοινωνικό και εκπαιδευτικό προβληματισμό όσον αφορά στη σχέση ανθρώπου και ζώων. Η συζήτηση που ακολούθησε, ανέδειξε ζητήματα περιβαλλοντικής ηθικής και σεβασμού στην κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη. Στο επίκεντρο τέθηκε το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και η ανάγκη ευαισθητοποίησης και καλλιέργειας φιλοζωικής συνείδησης. 

Η Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο δήμου Έδεσσας, διοργανώθηκε στα πλαίσια των Σχολικών Δραστηριοτήτων και του κοινωνικού σχολείου, από την Υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων, Ελισάβετ Φράγκου και απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς δημοτικής εκπαίδευσης.



loudias.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *