Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε στις 24 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο 

Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015. 


ΘΕΜΑ 2ο 

Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού έργου «Συντήρηση δημοτικής οδοποιίας ΔΕ Αριδαίας» . 


ΘΕΜΑ 3ο 

Έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού έργου «Συντήρηση δημοτικής οδοποιίας ΔΕ Εξαπλατάνου» . 


ΘΕΜΑ 4ο 

Εισήγηση για παράταση χρονοδιαγράμματος παραδοτέων του έργου: "Ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων και της φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Αλμωπίας, μέσω ερευνών πεδίου και ψηφιακών εφαρμογών στο πλαίσιο της πράξης «Living history, Living nature». 


ΘΕΜΑ 5ο 

" Έγκριση της μελέτης, έγκριση του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων δημοπράτησης του Πρόχειρου Διαγωνισμού για την Συντήρηση και Επισκευή Αρδευτικών Γεωτρήσεων ΔΕ Αριδαίας". 


ΘΕΜΑ 6ο 

" Έγκριση της μελέτης, έγκριση του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων δημοπράτησης του Πρόχειρου Διαγωνισμού για την Συντήρηση και Επισκευή Αρδευτικών Γεωτρήσεων ΔΕ Εξαπλατάνου ". 


ΘΕΜΑ 7ο 

Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπών έργων.



Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *