Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αλλάζει τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο Πρόεδρος Σίμος Σωτηριάδης

Αποφασισμένος να αλλάξει τον κανονισμό είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν αρκετά κενά, κυρίως με το χρόνο που θα δικαιούται ο κάθε σύμβουλος για να ερωτά και να τοποθετείται, όπως επίσης και για τις τοποθετήσεις, ενώ υπάρχουν και άλλες ασάφειες. 

Πάντως ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κώστας Νικολαΐδης, έδειξε χολωμένος με την πρωτοβουλία του νυν. Ο Σίμος Σωτηριάδης, έμπειρος αυτοδιοικητικός, γνωρίζει καλύτερα από πολλούς πως ένας ισχυρός κανονισμός σαφώς και βοηθά την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. 


meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *