Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δέκα τρελά ιατρικά περιστατικά που είδαμε στο Grey's Anatomy (pics)

Πολλαπλοί "αυθόρμητοι" οργασμοί, τοξικό αίμα, εγκέφαλος σε λάθος θέση και άλλα παράξενα που είδαμε μέσα στα δέκα χρόνια προβολής της δημοφιλούς ιατρικής σειράς.






Δέκα χρόνια πέρασαν από την προβολή του πρώτη επεισοδίου του Grey's Anatomy. Όλα ξεκίνησαν με την Meredith να πίνει λίγη παραπάνω τεκίλα στο μπαρ κι εμείς κολλήσαμε επί έντεκα σεζόν να παρακολουθούμε τις περιπέτειες μια παρέας νεαρών αποφοίτων της ιατρικής σχολής καθώς εξελίσσονταν σε καταρτισμένους γιατρούς.


Έντεκα σεζόν εντατικού ρομάντζου και δράματος στους διαδρόμους του νοσοκομείου Seattle Grace αλλά και απίθανων ιατρικών περιστατικών.

Με αφορμή την επέτειο της πρεμιέρας της δημοφιλούς σειράς, το Mashable παρουσιάζει τα δέκα πιο τρελά περιστατικά τα οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει η παρέα του Grey's Anatomy.

1. Ο τύπος που κατάπιε 10 κεφάλια από πλαστικές κούκλες





Η Dr Bailey μάλλον αναθεώρησε την αδυναμία της στις πλαστικές κούκλες, όταν είδε την ακτινογραφία ενός ασθενή που εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρό εντερικό πρόβλημα, αφού είχε καταπιεί δέκα πλαστικά κεφάλια γιατί -όπως είπε- χωρίς τις κούκλες ένιωθε άδειος

2. Η φοιτήτρια με τους "αυθόρμητους" οργασμούς





Όσο συναρπαστικό κι αν ακούγεται, η νεαρή γκεστ του δεύτερου κύκλου της σειράς δεν μπορούσε ούτε μια βόλτα με το αυτοκίνητό της να κάνει χωρίς να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς. Πριν φτάσει στον προορισμό της, έφτανε ξανά και ξανά στην ερωτική κορύφωση, χωρίς καμία προσπάθεια και κανένα προφανές ερέθισμα. Οι πρωταγωνιστές αρχικά αναρωτήθηκαν γιατί κανείς να θέλει να γιατρέψει ένα τέτοιο "ελάττωμα". Μέχρι που πείστηκαν ότι ακόμα και τα πιο ωραία πράγματα σε αυτή τη ζωή, σταματούν να είναι απολαυστικά σε υπερβολικές δόσεις. Έτσι την θεράπευσαν για να μπορεί να απολαμβάνει τις οργασμούς της μόνο όταν εκείνη θέλει.

3. Το κορίτσι που δεν νιώθει πόνο





Μία σπάνια ασθένεια έκανε την κατά κόσμον Abigail Breslin να πιστέψει ότι είναι σούπερ ηρωίδα. Με τη βοήθεια των γιατρών του Grey's η μικρή συνειδητοποίησε ότι ο πόνος σε προστατεύει από το να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Και όλα διορθώθηκαν με μια χειρουργική επέμβαση.

4. Η γυναίκα με το τοξικό αίμα





Στο δέκατο όγδοο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, μια ολόκληρη ομάδα γιατρών και νοσοκόμων πέφτουν λιπόθυμοι γύρω από το χειρουργικό τραπέζι, αμέσως μόλις εκτεθούν στο αίμα της ασθενούς, το οποίο ήταν τοξικό εξ αιτίας της ισχυρής αντικαρκινικής θεραπείας στην οποία είχε υποβληθεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιάλες οξυγόνου άδειασαν και οι συνάδελφοί τους δεν μπορούσαν να μπουν στο δωμάτιο για να ράψουν την πολύπαθη καρκινοπαθή. Τελικά, πήραν βαθιά ανάσα και κρατώντας την αναπνοή τους τα κατάφεραν.

5. Ο άνδρας που έκοψε το πόδι του





Στο τέταρτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου ένας άνδρας εμφανίζεται στο νοσοκομείο ζητώντας να του κόψουν το πόδι διότι πιστεύει ότι δεν είναι δικό του. Η Dr Bailey ζητά τη συνδρομή ψυχιάτρου. Εν τω μεταξύ όμως ο ασθενής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του χαρίζοντας μια ωραιότατη σπλάτερ σκηνή στους τηλεθεατές.

6. Το κορίτσι που μπορεί να ακούσει τι συμβαίνει μέσα στο σώμα της





Στο εικοστό δεύτερο επεισόδιο του έκτου κύκλου ένα κορίτσι καταλήγει στα επείγοντα μετά από απόπειρα να βγάλει τα ίδια της τα μάτια. Οι απελπισμένοι γονείς είναι πεπεισμένοι ότι η κόρη τους είναι σχιζοφρενής, η Άλεξ όμως καταφέρνει να βρει την πραγματική αιτία του προβλήματος. Αυτό που τρελαίνει την ασθενή είναι μία μικροσκοπική τρύπα στο εσωτερικό του αυτιού της που της επιτρέπει να ακούει όλους τους θορύβους του σώματός της. Η τρύπα κλείνει και το κορίτσι ξεπερνά της αυτοκτονικές τάσεις.

7. Ο τύπος που δέχθηκε επίθεση από το λιοντάρι της φίλης του





Πώς να μην λυπηθεί κανείς αυτό τον δύσμοιρο χαρακτήρα του όγδοου κύκλου; Πήγε να επισκεφθεί το κορίτσι του και έπεσε στα δόντια ενός τεράστιου λιονταριού που "φιλοξενούσε" στο σπίτι της. Κατέληξε στο Seattle Grace με ξεσκισμένα χέρια και στέρνο. Παρόλα αυτά ήταν έτοιμος να συγχωρήσει την κοπέλα του. Εκείνη, όμως, δεν του συγχώρησε ποτέ το γεγονός ότι εξ αιτίας του έχασε το κατοικίδιό της.

8. Το μωρό που γεννήθηκε με το μυαλό έξω από το κρανίο του





Βλέποντας τη φωτογραφία, μοιάζει απίθανο να καταφέρει ένας χειρούργος να επανατοποθετήσει τον εγκέφαλο αυτού του μωρού στη σωστή θέση. Όχι όμως και για την ομάδα του Grey's Anatomy. Στο εικοστό δεύτερο επεισόδιο του ένατου κύκλου το κάνουν να μοιάζει παιχνιδάκι.

9. Ο άντρας που έφαγε το δίδυμό του





Τα προβλήματα υγείας αυτού του άνδρα πηγάζουν από το γεγονός ότι ως έμβρυο στη μήτρα της μητέρας του έφαγε το δίδυμο αδερφάκι του. Το εύρημα ξαφνιάζει τους γιατρούς του Grey's και καταρρακώνει τον ασθενή που δεν θέλει να αποχωριστεί τα απομεινάρια του χαμένου του αδελφού από το σώμα του. Τελικά τον πείθουν να τα αφαιρέσει και να μην τα πάρει μαζί του στο σπίτι.

10. Το αγόρι που εγκλωβίστηκε μέσα σε τσιμέντο





Μία από τις πιο τρελές ιδέες του σεναριογράφου ήταν χωρίς αμφιβολία ο ασθενής που κατέφθασε στο νοσοκομείο μέσα σε μια μπάλα από τσιμέντο. Δεν ήταν εύκολο για τους γιατρούς του Grey's να τον απεγκλωβίσουν χωρίς να του κάνουν κακό. Στο τέλος όμως φυσικά και τα κατάφεραν.



Πηγή: news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *