Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

IALMOPIA LIVE: Ημερίδα για τη δενδροκομία στο Ξενιτίδειο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την Παρασκευή 6/3 πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, Ημερίδα με βασική θεματολογία την Δενδροκομία, παρουσία αρκετού κόσμου, κυρίως παραγωγών Δενδρωδών Καλλιεργειών (Κεράσι, Ροδάκινο, Μήλο). 

Κύριοι ομιλητές της Ημερίδας ήταν ο κ. Πεχλιβανίδης, εκπρόσωπος της NOVACERT, ο οποίος έκανε μια παρουσία σχετικά με τις Νομοθετικές και Κανονιστικές εξελίξεις στο χώρο των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και τα Σύστημα κατάρτισης και πιστοποίησης ψεκαστών. 

Ο κ. Νάνος, Καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Δενδροκομίας του Τμήματος, ο οποίος παρουσίασε κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία σχετικά με την καλλιέργεια της κερασιάς.

Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση από τον κ. Μελιτζανά, Υπεύθυνο οπωροφόρων της εταιρείας VITRO HELLAS, σχετικά με τις νέες εξελίξεις στην δενδροκαλλιέργεια στην Ελλάδα (μήλα - ροδάκινα).

Τέλος, τον λόγο έλαβε ο συντοπίτης μας κ. Β. Γκλαβάκης, Υπεύθυνος οπωροφόρων της εταιρείας ΑΦΟΙ ΓΚΛΑΒΑΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ και έκανε μια παρουσίαση σχετικά με τις νέες εξελίξεις στην δενδροκαλλιέργεια στην Ελλάδα (κεράσια).


Ο φωτογραφικός φακός της Τοπικής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας του ialmopia ήταν εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφίες…





























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *