Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Ροδοχώρι Νάουσας για τη στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από αθλητισμός και αγώνας νίκης μέσα στο γήπεδο, είναι και αγώνας για πολλά άλλα πράγματα όπως αλληλεγγύη, ειρήνη, συναδέλφωση, αγάπη, πολιτισμός κτλ.

Έτσι ο Γ.Α.Σ. ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ για 9η συνεχή χρονιά την Τετάρτη 15 Απριλίου, διοργάνωσε στο Ροδοχώρι Νάουσας, Ποδοσφαιρικό Τουρνουά αγάπης, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο σύλλογο Χαμόγελο του παιδιού, Το εισιτήριο που ορίστηκε ήταν στη συμβολική τιμή των 2 ευρώ.



Ο "κυανοκίτρινος" σύλλογος, μαζί με τους Παλαιμάχους της Αλεξάνδρειας και του Εδεσσαϊκού (οι αντίστοιχοι του ΦΑΣ Νάουσα ειδοποίησαν πως δεν θα παραστούν) έδωσαν το παρόν στο φετινό Τουρνουά αλληλεγγύης και μπροστά στα χαρούμενα βλέμματα των παιδιών από το "Χαμόγελο", έπαιξαν και διασκέδασαν για τον απώτερο σκοπό. Μπορεί η προσέλευση να ήταν κατώτερη του αναμενομένου, ωστόσο σύμφωνα με τους διοικούντες του ΓΑΣ, η προπώληση ήταν πολύ καλή και αρκετοί ήταν εκείνοι που και φέτος στήριξαν την προσπάθεια. 

Παρόντες στο γήπεδο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας κ. Παλαμούτης Νίκος. Για την ιστορία, νικητές του φετινού Τουρνουά αναδείχτηκαν οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας, που απέσπασαν ισοπαλία 0-0 από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και επικράτησαν 1-0 του Εδεσσαϊκού και στην ισοβαθμία με τους οικοδεσπότες υπερίσχυσε η...φιλοξενία και τους απονεμήθηκε στο τέλος το Κύπελλο. 



Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, ακολούθησε τραπέζι με άφθονα εδέσματα και ποτό με άπαντες να ευχαριστούν για τη φιλοξενία του ΓΑΣ, που για ακόμη μια χρονιά ήταν άψογη.

Αμέσως μετά τα μέλη των ομάδων και τα παιδιά από το Χαμόγελο παρακάθισαν σε γεύμα στο οινοποιείο Αργατία όπου και ξεναγήθηκαν.





Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *