Τρίτη 12 Μαΐου 2015

IALMOPIA LIVE: ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΟΚ, φιλικός αγώνας ομάδων Κ17 (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ17 του Αλμωπού Αριδαίας και του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10/5, στο Εθνικό Στάδιο Αριδαίας.

Ο καλός καιρός και το μεγάλο όνομα του αντιπάλου, σε συνδυασμό με το τελευταίο ματς του Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο του Αλμωπού, έφεραν αρκετό κόσμο στο γήπεδο. 

Το ματς ήταν πολύ σκληρό παρά το φιλικό του χαρακτήρα, με χαρακτηριστικό τις συνεχείς διακοπές για τραυματισμούς. Ο Αλμωπός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά πήραν τα ηνία του αγώνα και πολιόρκησαν την εστία των γηπεδούχων. Σε μια από τις πολλές ευκαιρίες τους κατάφεραν και να σκοράρουν, παίρνοντας έτσι μια νίκη γοήτρου.

Οι δύο προπονητές έδωσαν ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, ενώ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τήρησαν σε όλες τις περιπτώσεις το fair play.

Τελικό σκορ, 0-1 για την ομάδα του ΠΑΟΚ.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (στο 1:05)


Δείτε εικόνες από τον αγώνα


























ialmopia.gr



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *