Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: Μετακίνηση δύο γιατρών για εφημερίες στο Κ.Υ. Αριδαίας - Διορισμός 3 αγροτικών γιατρών σε Αρχάγγελο, Φούστανη και Λουτράκι

Μετά από επίμονες προσπάθειες της διευθύντριας του Κ.Υ. Αριδαίας Στέλλας Φωτοπούλου και παρεμβάσεις του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη δόθηκε από το Υπουργείο Υγείας και την 3η ΥΠΕ σημαντική ανάσα για το Κ.Υ. Αριδαίας με την απόφαση της 3ης ΥΠΕ για μετακίνηση δύο γιατρών από το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας για εφημερίες στο Κ.Υ. Αριδαίας και διορισμό από το Υπουργείο 3 αγροτικών γιατρών που έλειπαν από την Αλμωπία (Αρχάγγελο, Φούστανη και Λουτράκι). 

Στον Αρχάγγελο και την Φούστανη οι διορισθέντες γιατροί αναλαμβάνουν αμέσως. Στο Λουτράκι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας (διορίστηκε ο γιατρός αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες) παρατάθηκε η εργασία της γιατρού που πριν ήταν στο Θεοδωράκι. 

Ακόμη αναμένεται η έλευση καινούργιου ασθενοφόρου.

Με δεδομένο ότι το πρόβλημα των προμηθειών στο Κ.Υ. Αριδαίας έχει αντιμετωπιστεί από την 3η ΥΠΕ ουσιαστικά εδώ και έναν μήνα η συνολική κατάσταση βελτιώθηκε ουσιαστικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *