Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 7/6 τα Ζώδια!


Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε ένα κλίμα πολύ φιλικό που μπορείς να το υποστηρίξεις και από εκεί να κερδίσεις κάποιες καλές και αισιόδοξες αιτίες για να μπορείς να συνεχίσεις να ζεις, να αναπνέεις και να αντιστέκεσαι σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να δημιουργήσεις κλίμα δύσκολο γύρω από το πρόσωπό σου και ίσως να το παρακάνεις με κάποιες φιλικές συμπεριφορές.Αλλά αν σου βγαίνει έτσι είναι καλό, γιατί τουλάχιστον δεν καταπιέζεσαι και δεν καταπιέζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ενταχθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς μέσα σε ένα σύστημα που νιώθεις ότι σε σηκώνει αλλά και μπορεί να σε αφομοιώσει πολύ εύκολα.




Γενικά: Δεν περνάς και τόσο καλά γιατί νιώθεις ότι όλοι σου πάνε κόντρα. Και το νιώθεις αυτό γιατί δεν μπορείς να κάνεις μεγάλη υποχώρηση σε θέματα ιδεών. Τις περισσότερες φορές εκεί κοντράρεσαι. Είσαι λίγο της υπερβολής αλλά τώρα δεν αλλάζεις.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις χωρίς τον/την ξενοδόχο και στέλνεις μηνύματα ή γράμματα αβέρτα σε ένα άτομο που δεν το περίμενες να είναι τόσο αλλαγμένο από την αρχή της γνωριμίας σας. Ίσως να μη μπορείς να συνηθίσεις την αλλαγή του, αλλά μάλλον είναι αναγκαία.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαθέτεις πολύ μυαλό αλλά μαζί με αυτό και ευέλικτη συμπεριφορά για να ξεκολλήσεις γρήγορα από το παρελθόν. Το μοίρασμα ενός ακινήτου είναι δύσκολη υπόθεση, κυρίως αν είναι να το κάνεις με συγγενικά σου πρόσωπα.




Γενικά: Δεν κάθεσαι καθόλου «στα αυγά σου» και όλο θέλεις να γυρίζεις και να γυρίζεις για να μην κλειστείς καθόλου μέσα στο σπίτι, γιατί δε σε χωράει ο τόπος και πιστεύεις ότι η ζωή είναι έξω εκεί με τον πολύ τον κόσμο.
Ερωτικά: Βρίσκεις χίλιες δυο δικαιολογίες για να απολογηθείς για την εξαφάνισή σου. Ίσως τελικά να μην βρεις κάτι κατάλληλο αλλά θα το ξεφουρνίσεις, γιατί δεν αντέχεις την κριτική και την φασαρία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και μάλιστα ίσως να μην προλαβαίνεις γιατί μπορεί να έχει χαλάσει το πρόγραμμά σου και να τα κάνεις όλα από την αρχή. Το καλό είναι ότι δεν πανικοβάλλεσαι οπότε έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις ακόμα και το επαγγελματικό σου τηλέφωνο για να διαγράψεις τα παλιά.




Γενικά: Η αναφορά στο πρόσωπο σου από ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σου κακοφανεί γιατί θα αναγνωρίσεις τον φόβο της απόρριψης και της μη αποδοχής. Καλύτερα είναι να μη φοβάσαι για να παραμείνεις ο εαυτός σου. Ειδικά αν βρίσκεσαι μακριά από την πατρίδα σου θα δώσεις μάχη για να περάσεις τα θέλω σου.
Ερωτικά: Ενώ προσπαθείς προς μια κατεύθυνση καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πας και σε μια άλλη. Το σίγουρο είναι ότι θα το κάνεις γιατί πιστεύεις περισσότερο σε σένα, οπότε θα βρεθείς με ένα πολύ ιδιόρρυθμο και ιδιαίτερο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ευτυχώς δεν πανικοβάλλεσαι γιατί καταλαβαίνεις ότι το αυτό το στενάχωρο συναίσθημα που έχεις για τις υποχρεώσεις και πιθανόν για τα χρέη που σε ακολουθούν μπορείς να τα ξεπεράσεις με έναν εύκολο τρόπο.




Γενικά: Βελτιώνεις το θέλω σου και μαζί με αυτό βελτιώνεσαι και εσύ γιατί έχεις διάθεση να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Όσο βέβαια βοηθάς να βελτιωθεί η εμφάνισή σου αλλά και η ζωτική σου ενέργεια τόσο νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και τους άλλους.
Ερωτικά: Καίγεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου υπενθυμίζει πόσο ωραίο είναι να είστε φίλοι. Μην τσιμπάς γιατί θέλει παρακάλια για να ξεκουνηθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αυτή την περίοδο ένα λαμπρό μέλλον, αρκεί να μην τα βάζεις όλα μαζί γιατί θα γίνουν σίγουρα λάθη. Βελτίωσε όσο μπορείς την εσωτερική σου κατάσταση με δράση και νέες εμπειρίες γιατί από εκεί εξαρτάται το μέλλον σου




Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να ζείς στα γκάζια η νέα προοπτική που δείχνει ότι θα φτιάξεις το σπίτι και το χώρο σου με δικές σου γνώσεις και δική σου πρωτοβουλία, θα σε γεμίσει ενέργεια.
Ερωτικά: Τα αφήνεις όλα στην μοίρα τους εκτός από ορισμένες στιγμές που αναλαμβάνεις «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα» και αρχίζεις κάποιες περίεργες ερωτήσεις που πιθανόν να απομακρύνουν τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές η περιέργεια ίσως να μην είναι και τόσο δημιουργική όπως νομίζεις. Γιατί τελικά σε αναγκάζει να πάρεις θέση πάνω σε ζητήματα που αφορούν την προηγούμενη δουλεά σου και σίγουρα δεν ωφελείσαι καθόλου από όλο αυτό.




Γενικά: Θα ξυπνήσεις με κέφια γιατί δεν θα δώσεις και μεγάλη σημασία σε πράγματα που σε ρίχνουν ή σε κάνουν να φανείς λίγος/η. Είναι σα να γυρίζεις σελίδα και μάλιστα πολύ γρήγορα. Σκέφτεσαι βέβαια ότι ο καθένας καλό είναι να αυτονομηθεί και να κάνει αυτό που πρέπει.
Ερωτικά: Δοκιμάζεις με πολλούς τρόπους να μιλήσεις με τον Υδροχόο και ένας από αυτούς θα πιάσει. Και μάλιστα πολύ καλά γιατί θα τσιμπήσει, με την καλή έννοια, και κάπως θα κινηθεί υπέρ σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ξαφνικές εξάρσεις και ρισκάρεις πέρα από την πεπατημένη, κάτι σίγουρα καλύτερο από άλλες φορές. Το ρίσκο όμως θέλει προσοχή, γιατί εσύ δεν αντέχεις την προδοσία και σου έχει συμβεί αρκετές φορές.




Γενικά: Χρειάζεται να πάρεις πολλές παραμέτρους και να τις ενώσεις όλες μαζί για να βγάλεις ένα αποτέλεσμα. Αυτήν τη στιγμή σε ενδιαφέρει η σύνθεση πραγμάτων και πολλών θεωριών ή πρακτικών μαζί. Το σπίτι σου θα είναι η φωλιά σου, αλλά μαζί με φίλους και πολλή μουσική.
Ερωτικά: Δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένος/η από την συμπεριφορά ενός ατόμου που ακόμα παίζετε το ρόλο πλατωνικού ή φιλικού έρωτα. Κάποια στιγμή αυτό όλο θα κάνει ένα «μπαμ» και θα ξεκαθαρίσει. Θα το ήθελες από τώρα να γίνει, αλλά μάλλον φοβάσαι την απομυθοποίηση. Οπότε, κρατάς τις αποστάσεις σου για να μην έρθεις αντιμέτωπος/η με την αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμφωνείς ότι πρέπει να δουλέψεις μέσα σε μια ομάδα για να κερδίσεις το χρόνο που τρέχει. Ευτυχώς καταλαβαίνεις ότι δεν τα ξέρεις όλα και μάλιστα καλείσαι να μάθεις άμεσα περισσότερα.




Γενικά: Δεν περιορίζεις τους ορίζοντές σου και αυτό είναι που σε βγάζει από ένα μεγάλο αδιέξοδο αλλά και μια βαρετή πραγματικότητα. Η κίνηση θα είναι ένας τρόπος να μην βαρεθείς αλλά και η επικοινωνία με άτομα που πιθανόν να είναι μακριά από εσένα.
Ερωτικά: Θέλεις να μοιράζεσαι τα πάντα αλλά δεν απαιτείς από το άλλο πρόσωπο να σου πει πράγματα που ίσως να είναι το απόρρητό του, γιατί είσαι περισσότερο συνειδητοποιημένος/η. Αν θέλει θα σου τα πει από μόνος του/της και αυτό είναι το καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι πολύ αν πρέπει να ανοιχτείς και σε άλλες κατευθύνσεις και τώρα που δεν φοβάσαι θα κάνεις το βήμα. Ίσως να σε τραβήξουν άτομα που δεν είναι και πολύ συνηθισμένα ή με ιδέες πολύ προχωρημένες και πρωτοποριακές.




Γενικά: Επιδιώκεις να γεμίσεις το χρόνο σου με άτομα ή με γνώσεις που θα σου δώσουν κάτι το διαφορετικό. Το πιο δύσκολο για σένα είναι να σταματήσεις να βλέπεις ότι έχεις πολλές επιθυμίες οι οποίες δεν έχουν πραγματοποιηθεί, γιατί ίσως πια να είναι πολύ μακρινές και απρόσιτες για σένα.
Ερωτικά: Επιθυμείς τη φιλική παρέα του Υδροχόου ή του Ιχθύ αλλά δεν κάνεις το βήμα να ρισκάρεις. Γιατί έχεις κάπως ηρεμήσει και δεν θέλεις και πολλούς μπελάδες. Σκέφτεσαι ότι αν τελικά είναι να γίνει κάτι, θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου αρέσει να τολμάς και να κάνεις νέα πράγματα. Αν ασχοληθείς με ένα ακίνητο θα ωφεληθείς αλλά με έναν τρόπο που δεν το είχες φανταστεί καν, γιατί θα γίνουν ιδιαίτεροι χειρισμοί προκειμένου να έχεις και εσύ ένα κέρδος.




Γενικά: Λειτουργείς και δρας σαν να έχεις γυρίσει στο σπίτι σου και αυτό βγάζει τη δύναμή σου στην επιφάνεια. Το ότι καταλαβαίνεις τι θέλεις για να είσαι πολύ καλά ίσως είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να εκτεθείς για αυτό «κάθεσαι στα αυγά σου». Ακόμα και σε σχέση να είσαι δεν ζορίζεσαι και πολύ επειδή θέλεις όλα να γίνονται με άνεση και χαλαρότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο. Και μια κουβέντα να ακούσεις ότι τελικά έχεις κάνει πολύ προσεγμένη δουλειά, θα νιώσεις ικανοποίηση και ίσως να μη σε νοιάξει τόσο το οικονομικό, αλλά το επικοινωνιακό.




Γενικά: Κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά. Ενώ κάνεις επαφές δεν φέρνεις κανένα άτομο σε επικοινωνία γιατί θεωρείς ότι εσύ τα δίνεις όλα ενώ οι άλλοι σε αφήνουν έξω από το παιχνίδι.
Ερωτικά: Ίσως να μην έχεις όρεξη για τόσο μεγάλη ένταση και πάθος και μένεις για λίγο... στην απέξω, χωρίς να σημαίνει ότι δεν φοβάσαι την κριτική. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Απλώς θα είσαι ο εαυτός σου και σε όποιον αρέσει. Το Λιοντάρι βέβαια όπως και να φέρεσαι είναι πολύ κοντά σου. Ίσως αυτό τελικά να χρειάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να σε επιτηρεί κανένας για αυτό βγαίνεις για λίγο έξω και δεν αναμειγνύεσαι με άτομα από τη δουλειά σου τα οποία λειτουργούν με ένα τρόπο κάπως συνωμοτικό που σε αφήνει στο περιθώριο.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *