Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ομόφωνα ψηφίστηκε ο Ισολογισμός - Απολογισμός της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Ομόφωνα ψηφίστηκε ο Ισολογισμός -Απολογισμός της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) του έτους χρήσης 2014, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/6, στις 6.00 το απόγευμα, στα γραφεία της, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. 

Επίσης, στην δεύτερη τακτική συνεδρίασή που ακολούθησε αμέσως μετά την ψήφιση του Ισολογισμού, στις 7.00 το απόγευμα, το Δ.Σ. πήρε αποφάσεις σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης: 

1. Απολογισμός χρονιάς –προγραμματισμός νέας χρονιάς στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών. Ειδικότερα, να σημειωθεί εδώ ότι φέτος δόθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία έγκαιρα η έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με αντίτιμο, όπως οι καθηγητές στα Ωδεία. Έτσι λοιπόν το Δημοτικό Ωδείο θα ξεκινήσει κανονικά την λειτουργία του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο προγραμματισμός δράσεων για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο.

2. Ανάθεση υπηρεσιών σε Ιατρό Εργασίας.

3. Εκτέλεση συναυλιών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πέλλας.

4. Ανάθεση προμήθειας υλικών φαρμακείου.

5. Ανάθεση υπηρεσιών έναντι αμοιβής τίτλου κτίσης. 

6. Έγκριση αμοιβής εξεταστών για τη συμμετοχή τους σε διπλωματικές εξετάσεις στο Αλεξάνδρειο Ωδείο.

7. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων 1ου τριμήνου 2015.

8. Έγκριση δαπανών 1ου τριμήνου 2015.

9. Διάφορα θέματα –αιτήσεις.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *