Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Virtual Reality και ερωτικά παιχνίδια

Το VR απασχολεί συνεχώς τη βιομηχανία τον τελευταίο καιρό, καθώς όλο και περισσότερα προϊόντα βγαίνουν στην αγορά και νέες τεχνολογίες αναπτύσσονται. Από αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούσε να λείπει φυσικά η άκρως επικερδής βιομηχανία του sex και όπως αναφέρει το Mashable, τα πρώτα προϊόντα που απευθύνονται στο virtual reality sex είναι ήδη εδώ. Τα sex toys θα συνδέονται μέσω Bluetooth στα VR headsets για να προσφέρουν εμπειρίες που θα αντικατοπτρίζονται στην οθόνη.

Μια συνεργασία της Lovense η οποία κατασκευάζει το hardware και της VirtualRealityPorn η οποία είναι υπεύθυνη για το VR περιεχόμενο, επιτεύχθηκε για να προσπαθήσουν οι εταιρίες να κάνουν όσο πιο αληθοφανή την εμπειρία, αν και όπως δηλώνει ο Marketing Manager της Lovense, Eddy Olivares, η τεχνολογία για να γίνει πραγματικά διαδραστικό το sex εικονικής πραγματικότητας, χρειάζεται ακόμα 5 με 10 χρόνια.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *