Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 26/7 τα Ζώδια!


Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένεια σου. Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να «τρέξουν» κάποιες οικοδομικές ή άλλες εργασίες που για να γίνουν ίσως χρειαστεί να βγουν τα μέσα έξω. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται και για την αναβίωση εντάσεων ή προβλημάτων του παρελθόντος.

Ερωτικά
Η «ρέντα» σου συνεχίζεται, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να καταλήξεις σε αυτόν/η που θέλεις, αφήνοντας κατά μέρος τις περιπέτειες. Και καν 'το τώρα που γυρίζει!




Γενικά
Μια συνάντηση με παλιούς γνωστούς ή μια επίσκεψη σε μέρη που σου θυμίζουν πολλά, ίσως σε ωθήσει να ασχοληθείς ξανά με κάτι που είχες εγκαταλείψει για λόγους «ανωτέρας βίας». Σε ακόμη πιο πρακτικό επίπεδο, ο Άρης μπορεί να σου βρει παλαιά εργαλεία ή συσκευές που διατηρούν ακόμη την λειτουργικότητα τους

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να απολαύσεις τον έρωτα σου μέσα σε μια «φωλίτσα». Διάλεξε λοιπόν τον κατάλληλο άνθρωπο και το κατάλληλο μέρος και... καλή διασκέδαση!




Γενικά
Η αναβίωση μιας παλαιάς επαγγελματικής σου ασχολίας θα μπορούσε να σου προσφέρει μια πολύ καλή λύση στα αδιέξοδα του παρόντος. Ακόμη αν είσαι τυχερός, μπορεί να λάβεις πίσω χρήματα που θεωρούσες χαμένα αλλά σίγουρα υπάρχει και η αντίστροφη εκδοχή, να σου ζητηθεί δηλαδή να ξεκαθαρίσεις μια παλαιά σου οφειλή.

Ερωτικά
Το ερωτικό παιχνίδι είναι στην ημερήσια διάταξη και βέβαια δεν υπάρχει κανείς λόγος για να χάσεις το «πάρτι». Καλή παρέα, «ματιές», πειράγματα και... βλέπουμε!




Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να σκάψεις, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά, ώστε να φέρεις στο φως οτιδήποτε κρυμμένο, που όμως εξακολουθεί να έχει την αξία του. Και είτε πρόκειται για παλαιά αντικείμενα, είτε για μνήμες που πονάνε, είτε για κάποιο ξεχασμένο ταλέντο, μια είναι η ουσία: Δεν μπορείς να κτίσεις κάτι νέο, αν πρώτα δεν «διορθώσεις» το παρελθόν σου.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά, που όμως χωράει μόνον την μια και μοναδική σου αγάπη! Ζήσε λοιπόν τον έρωτα σου στο έπακρο, χωρίς δεύτερη σκέψη.




Γενικά
Απωθημένα και τραύματα βγαίνουν στην επιφάνεια κι έχεις μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα ξεπαστρέψεις απαξάπαντος! Παράλληλα, ο Άρης θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ή ποιος ακριβώς «μεσολάβησε» για να χαλάσει μια υπόθεση του παρελθόντος, η οποία τυπικά είχε όλες τις προδιαγραφές για να πάει καλά.

Ερωτικά
Οι θαυμαστές ή οι θαυμάστριες σου αυξάνονται και πληθύνονται, το ίδιο όμως και οι αντιζηλίες! Ακόμη λοιπόν κι αν καταβάλεις φιλότιμες προσπάθειες, πόσους ή πόσες πια να χωρέσει η καρδιά σου;




Γενικά
Συμμαχίες αλλά και έχθρες του παρελθόντος αναβιώνουν με αφορμή –πιθανότατα- μια οικονομική υπόθεση. Παράλληλα το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα απειλεί να σε «πνίξει» σε μια θύελλα συναισθημάτων, που είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Στον αντίποδα η ίδια όψη μπορεί να σε «μυήσει» σε καταστάσεις που η αφετηρία τους χάνεται στο μακρινό παρελθόν.

Ερωτικά
Μέσα στις πολλές προτάσεις που σου γίνονται αυτήν την περίοδο, υπάρχει και μια που ξεχωρίζει! Δες θετικά ένα πρόσωπο που σου σύστησε ένας φίλος ή μια φίλη.




Γενικά
Ο Άρης σε τσιγκλάει και διάθεσή σου να αναλάβεις δράση και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες μπορεί να «δέσει» άριστα με την επικουρική συνδρομή κάποιων παλιών γνωστών που κατέχουν πολύ καλά το αντικείμενο που διαπραγματεύεσαι. Κι εδώ κατά κάποιο τρόπο το σύμπαν θα σε ανταμείψει για ανάλογες υπηρεσίες που παρείχες εσύ στο παρελθόν.

Ερωτικά
Τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο. Ξεπέρασε λοιπόν την όποια αναποφασιστικότητά σου και κάνε ένα νέο ξεκίνημα, έστω κι αν αυτό αφορά στην ριζική ανανέωση μιας υπάρχουσας σχέσης.




Γενικά
Ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες μνήμες σε κυνηγούν κι όλα φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από μια πολύ προσωπική σου υπόθεση. Παράλληλα, ο Άρης σου ζητά να διευθετήσεις οριστικά μια νομική υπόθεση που παραμένει σε εκκρεμότητα αλλά και να εντρυφήσεις ξανά σε ένα γνωστικό αντικείμενο που είχες καιρό να «πιάσεις».

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που κάποιοι απλά χαριεντίζονται, εσύ στοχεύεις στην ουσία και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν. Δες θετικά ένα πρόσωπό που σχετίζεται με το εξωτερικό.




Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σε φέρει στην ευχάριστη θέση να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο που βρίσκονταν πολύ κοντά σου αλλά αγνοούσες την ύπαρξη του. Επιπλέον ενδέχεται να σε ανταμείψει με ένα κληροδότημα-λάφυρο αλλά –ατυχώς- να αναζωπυρώσει και μια παλιά οικονομική ή περιουσιακή διαφορά.

Ερωτικά
Ο Ουρανός σου «υπόσχεται» μια εξωτική εμπειρία, συνδυασμένη όμως με απρόβλεπτες ή ακραίες καταστάσεις με τις οποίες δεν είσαι εξοικειωμένος/η. Θα το αντέξεις;




Γενικά
Τόπο στους πρεσβύτερους! Ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή απλά ένας γνωστός, σχετικά προχωρημένης ηλικίας, μπορεί να συνδράμει με την σοφία του στην αντιμετώπιση μιας δύσκολης κατάστασης, αναφορικά με μια σχέση ή συνεργασία σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας ενδέχεται να σου... προσκομίσει παλαιά χειρόγραφα ή αντικείμενα αξίας.

Ερωτικά
Η επιθυμία σου να ηρεμήσεις μακριά από τις εντάσεις, θα σε ανταμείψει με ένα απροσδόκητο «δώρο» κι αν αποδεχθείς την πρόκληση, η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.




Γενικά
Η παρελθοντολογία μάλλον σε εκνευρίζει, αφού σε κάθε περίπτωση προτιμάς να «φεύγεις» μπροστά χωρίς πισωγυρίσματα. Αυτήν την φορά όμως ο Χείρωνας σε καλεί να κάνεις μια εξαίρεση, όχι μόνο για να καταλάβεις τι ακριβώς «παίχτηκε», αλλά και να αξιοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές προοπτικές που έμειναν ημιτελείς στο παρελθόν

Ερωτικά
Οποιοσδήποτε άλλος/η στη θέση σου θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος/η. Ωστόσο οι «πνιγηροί» έρωτες δεν ήταν ποτέ του γούστου σου κι αν δεις το «κακό» να πλησιάζει, θα κουνήσεις το μαντήλι!




Γενικά
Ο Χείρωνας σε καλεί να ασχοληθείς δημιουργικά με το παρελθόν, είτε το συλλογικό, είτε το δικό σου! Η Ιστορία, η Αρχαιολογία αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με την παράδοση είναι ψηλά στη λίστα των προτεινόμενων ενασχολήσεων αλλά σίγουρα μπορείς να αρκεστείς και στην αναπόληση «επικών» στιγμών του παρελθόντος σου, κάτι που θα σου δώσει κουράγιο και έμπνευση για μια νέα αρχή.

Ερωτικά
Δύσκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες προσφορές αλλά σίγουρα θέλει κόπο και ταλέντο να πάρεις την χειρότερη! Μην μπερδεύεις τη λύπηση με τον έρωτα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *