Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πεθαίνει ο Ίων Δραγούμης (Σαν σήμερα 31/7)

1920 Πεθαίνει ο Ίων Δραγούμης, πολιτικός και διπλωμάτης, από τους βασικούς εκφραστές του ελληνικού εθνικισμού και της «Μεγάλης Ιδέας».

1976 Ο πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, με επιστολή του προς τον πρόεδρο  της ΔΟΕ, λόρδο Κιλάνιν, προτείνει τη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

1922 Ο 18χρονος Ραλφ Σάμουελσον είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κάνει θαλάσσιο σκι.






Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 31/7
1958Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδοποιός Bill Berry (William Thomas Berry) γεννήθηκε στο Ντούλουθ του Μινεσότα. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του ως ντράμερ στο συγκρότημα R.E.M. από το 1980 έως και το 1997, που αποχώρησε από το γκρουπ και αγόρασε μια φάρμα στο Watkinsville της Τζόρτζια για να γίνει αγρότης. Εκτός από ντράμερ είχε ρόλο και στην δημιουργική ομάδα του συγκροτήματος, συμμετέχοντας στην συγγραφή τραγουδιών όπως "Everybody Hurts", "Man on the Moon" κ.α. Το 2007 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.
1978Ο Βρετανός ντράμερ Will Champion (William Champion) γεννήθηκε στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας. Είναι μέλος του Βρετανικού rock συγκροτήματος Coldplay από τις 31 Ιουλίου του 1997. Πριν την ένταξη του στους Coldplay, υπήρξε μέλος των Fat Hamster.
1968Οι The Beatles ηχογραφούν το τραγούδι "Hey Jude" στα Trident Studios του Λονδίνου. Το τραγούδι έγραψε ο Paul McCartney για να παρηγορήσει τον γιο του John LennonJulian για το χωρισμό των γονιών του. Θα κυκλοφορήσει σαν single τον Αύγουστο και θα είναι το πρώτο "κάτω" από το label των The BeatlesApple Records. Με διάρκεια επτά λεπτών, θα γίνει το πρώτο μεγάλης διάρκειας τραγούδι που θα φτάσει στην κορυφή των Βρετανικών charts. Θα βρεθεί και στην κορυφή των Αμερικάνικων charts για εννέα εβδομάδες. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα.

Αθλητισμός 31/7
1992 Ο Πύρρος Δήμας κατακτά το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.

1922 Ο 18χρονος Ραλφ Σάμουελσον είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κάνει θαλάσσιο σκι.


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *