Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 7/7 τα Ζώδια!


Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμοχλεύει το παρασκήνιο κι είσαι έτοιμος να χιμήξεις κατά των... απίστων! Στο σπίτι. το γραφείο, όπου κάτσει... Όμως ο Άρης σου ζητά κάτι περισσότερο από το «παίρνω φόρα-ρίχνω μάντρα». Η υπόθεση θυμίζει το «Ζουν ανάμεσα μας» κι αν δεν φορέσεις εσύ στους άλλους «τα γυαλιά της αλήθειας», ποιος περιμένεις να το κάνει;

Ερωτικά
Οι μετοχές σου είναι πολύ ανεβασμένες το ίδιο και οι... ορέξεις σου! Μένει μόνον η ανταπόκριση αλλά κι εκεί δεν τα πας καθόλου άσχημα. Βάλε μόνο κάποια στοιχειώδη κριτήρια ώστε να μην καταναλώνεις ό,τι κι ό,τι...




Γενικά
Τοπίο στην ομίχλη... Ο Ποσειδώνας σου παίζει παιχνίδια, κτυπώντας σε ακριβώς εκεί που πονάς: Στην πίστη! Πριν όμως αρχίσεις τις κατηγόριες και τα ωχ αμάν, προσπάθησε να καταλάβεις τον συνάνθρωπο σου. Όλοι κάνουμε λάθη και μερικές φορές η αγάπη είναι το καλύτερο φάρμακο. Προφανώς αυτό δεν ισχύει για την... τραπεζική πίστη. Εκεί δεν χωράνε καλοσύνες και το ξέρεις.

Ερωτικά
Τσεκάρεις και διπλοτσεκάρεις προθέσεις και αισθήματα, μα όλο κάτι σου ξεφεύγει! Δύσκολο να βγάλεις άκρη την σήμερον ημέρα κι αν θες να κάνεις μια νέα αρχή είναι καλύτερα να περιμένεις.




Γενικά
Ψάχνεις να βρεις τρόπους για να ανταποκριθείς στις οικονομικές προκλήσεις της εποχής, κι οι πειρασμοί είναι πολλοί. Το ίδιο όμως και οι παγίδες, στις οποίες σε οδηγεί με... μαεστρία ο Πλούτωνας. Όχι για να πέσεις μέσα σε αυτές αλλά για να ξεμπροστιάσεις τους... κακούς! Πριν κάνεις οτιδήποτε λοιπόν φρόντισε να ενημερωθείς σωστά και κυρίως να καλύψεις τα νώτα σου.

Ερωτικά
Νοιάζεσαι περισσότερο να επικοινωνήσεις παρά να μπεις σε μια πιο «σοβαρή» διαδικασία. Αυτό σίγουρα θα φέρει κοντά σου άτομα πολύ διαφορετικής νοοτροπίας, με μερικά από αυτά να προσβλέπουν σε κάτι περισσότερο. Εξήγησε τους όμως ότι απλά... δεν γίνεται!




Γενικά
Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας σου στέλνουν... πακέτο! Την ίδια στιγμή λοιπόν, που αποφασίζεις να «ξεμυτίσεις» και να εκφράσεις τα θέλω σου με πιο εμφατικό τρόπο, αντιλαμβάνεσαι ότι... έμπλεξες σε Βυζαντινή μηχανορραφία! Οι άλλοι έχουν την πρόθεση να σε χρησιμοποιήσουν κι εδώ δεν χωράνε γκρίνιες. Είτε ξεκαθαρίζεις τα πράγματα μια κι έξω, είτε υποκύπτεις!

Ερωτικά
Λες κι έχεις βάλει στοίχημα να λύσεις τα προβλήματα του καθενός... Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου βάζει δύσκολα, όχι όμως για να βασανίζεσαι αλλά για να πάρεις επιτέλους την απόφαση να μην χάνεις χρόνο με πρόσωπα που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.




Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναδεικνύει την γενναιοδωρία σου αλλά δεν χρειάζεται «να δώσεις τα άγια στα σκυλιά» και μάλιστα σε... αγριεμένα «σκυλιά». Όχι μόνον δεν θα τα εξευμενίσεις αλλά η κίνησή σου θα θεωρηθεί αδυναμία. Με τον Δία στο ζώδιο σου να σε υποστηρίζει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα... υποτάξεις, αφού μόνον αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν!

Ερωτικά
Είναι δύσκολο να «χωρέσεις» σε μια σχέση όταν μέσα σου πνέει ο άνεμος της ελευθερίας. Να ξέρεις όμως ότι αυτό δεν θα συμβαίνει αιωνίως, γι αυτό μην... κλείνεις πόρτες!




Γενικά
Άρης, Πλούτωνας και Ποσειδώνας... συνωμοτούν ώστε να καταλάβεις κι εσύ ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Σου ζητούν να κάνεις... απίστευτα πράγματα αλλά αν θες να συνεχίσεις να κοιτάς τους άλλους στα μάτια, δύσκολη-ξεδύσκολη, μια απόφαση την χρειάζεσαι. Το «εγώ εκτελούσα διαταγές» δεν θα πείσει κανέναν.

Ερωτικά
Είναι άραγε η ασάφεια στις προθέσεις των άλλων που σε ταλαιπωρεί ή μήπως η δική σου αβεβαιότητα σε σχέση με αυτό που πραγματικά ζητάς; Και ποιητής και ρεαλιστής δεν γίνεται, διάλεξε ένα από τα δύο.




Γενικά
Οι προκλήσεις στην ζωή σου πολλαπλασιάζονται, το ίδιο και οι «ενοχλητικοί» αλλά για την ώρα δεν σε συμφέρει να κοντράρεις την κατάσταση στα ίσια, ούτε βέβαια να χαλάς φαιά ουσία με «αγύριστα» κεφάλια. Η Σελήνη στους Ιχθύες κι ο Ερμής στους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να... στρίψεις α λα γαλλικά: «Είμαι άρρωστος παιδιά, ο γιατρός με συμβούλεψε ταξίδι!»

Ερωτικά
Το σύμπαν σε προκαλεί να ξεπεράσεις φοβίες και δισταγμούς, ελπίζοντας στο καλύτερο για σένα. Όχι πως τα πράγματα θα είναι εύκολα αλλά χωρίς πίστη στον εαυτό σου, το αίσθημα της ευτυχίας σου δεν θα κρατήσει πολύ.




Γενικά
Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία μεταμόρφωσης, που πιστοποιείται από τα νέα -και ενίοτε συνταρακτικά- δεδομένα στην ζωή σου. Αλλά με τον Κρόνο να «περιπολεί» στο ζώδιο σου, αν θες να κτίσεις τον «θαυμαστό καινούριο κόσμο σου», πρέπει να κάνεις αργά και προσεκτικά βήματα, με πρώτο και σημαντικότερο την διαγραφή των «χρεών» που κουβαλάς από το παρελθόν.

Ερωτικά
Πολλές και έντονες συγκινήσεις σε περιμένουν, ίσως μάλιστα και πρωτόγνωρες. Η ουσία είναι ότι είσαι σε καλό δρόμο, που μόνον εσύ ο ίδιος μπορείς να... υπονομεύσεις!




Γενικά
Δεν σε χωράει πια ο τόπος, θέλεις να φύγεις μακριά σε ένα μέρος που θα μπορείς να ζεις την περιπέτεια και να έχεις... πολλά λεφτά! Αλλά τώρα είναι που χρειάζεσαι τις υπερβάσεις, μήπως και ξεγελάσεις την επιρρέπεια σου στο ρίσκο. Βάλε λοιπόν στην οθόνη σου τους «Πειρατές της Καραϊβικής» και... ζήσε με ασφάλεια όλα αυτά που στην πραγματική ζωή σου θα μπορούσαν να συνιστούν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Καλού-κακού πάντως, «κλέψε» και κανένα κόλπο του Τζακ Σπάροου, μπορεί να σου χρειαστεί...

Ερωτικά
Ένα ξαφνικό συναπάντημα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση... όλα γίνονται! Σε αυτήν την φάση, πάντως, είσαι πολύ πιο κοντά στην κατάκτηση και την εμπειρία, παρά στη... μονιμότητα.




Γενικά
Ο Ποσειδώνας κάνει τα «μαγικά» του και η «αδιάψευστη» πραγματικότητά σου μπάζει νερά: Λάθος υπολογισμοί και συνεννοήσεις, εξαφανίσεις αντικειμένων και μια τεχνολογία προδότρα, να γελά πίσω από την πλάτη σου, σου αποδεικνύουν ότι υπάρχουν και δυνάμεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Μήπως να δοκίμαζες την τηλεπάθεια;

Ερωτικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα ταιριάζει γάντι με την παροιμία «όταν στο βάλτο μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια». Κι επειδή αναντίρρητα εσύ λογίζεσαι ως... βουβάλι, προστάτεψε τους ανθρώπους που αγαπάς.




Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναδεικνύει τα οικονομικά σου σε φλέγον θέμα της ημέρας! Κι όχι βέβαια επειδή δεν μπορείς να βρεις λύσεις στις προκλήσεις των καιρών. Μπορεί σε άλλα θέματα να δείχνεις ότι είσαι αλλού, αλλά όταν έχεις να κάνεις με το χρήμα... έχεις τον τρόπο σου! Το πρόβλημα είναι στους επιτήδειους που καιροφυλακτούν για να υφαρπάξουν τα κεκτημένα σου. Τουλάχιστον μην τους δίνεις στόχο.

Ερωτικά
Ο Ερμής σιγοντάρει τις ανανεωτικές σου τάσεις και σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι... νέο! Την ίδια στιγμή όμως, πρόσωπα που θεωρούσες δεδομένα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν με τα καμώματα τους. Μία σου και μία τους...




Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βάζει στο... τρένο της μεγάλης φυγής κι άλλο που δεν θες! Σωστά πράττεις όμως αφού οι «πραγματικές» καταστάσεις στη ζωή σου και δεν συμφέρουν και πονάνε. Πάντως, αν παρ' ελπίδα, πιαστείς στο δόκανο των προβλημάτων, μη σαστίσεις. Πρόσφερε βοήθειες στους άλλους και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Ερωτικά
Είσαι δικός μου, δική μου και πάει λέγοντας... Στις σχέσεις σου επικρατεί... ιδιοκτησιακό καθεστώς κι ίσως προς στιγμήν να σου αρέσει. Όμως για σένα η ιδιοκτησία είναι κλοπή και η κλοπή ιδιοκτησία κι άντε τώρα να το εξηγήσεις...



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *