Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο Βάσκο Ντα Γκάμα ξεκινά για να ανακαλύψει την Ινδία (Σαν σήμερα 8/7)

1497 Ο πορτογάλος Βάσκο Ντα Γκάμα ξεκινά να ανακαλύψει την Ινδία. Θα γίνει ο πρώτος εξερευνητής που θα τα καταφέρει δια θαλάσσης.


1999 στις ΗΠΑ, δικαστήριο της Φλόριντα έκρινε ότι οι καπνοβιομηχανίες ήταν υπεύθυνες για πολλές ασθένειες, μεταξύ αυτών και για τον καρκίνο του πνεύμονα, λόγω των προϊόντων που παράγουν, ανοίγοντας το δρόμο για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους καπνιστές.






Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο





Μουσική 8/7
1961Ο Βρετανός μουσικός και ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode, Andy Fletcher (Andrew John Fletcher) γεννήθηκε στο Nottingham. Είναι ένα από τα τρία μέλη του συγκροτήματος που δεν άλλαξαν από την ίδρυση του το 1980.
1970Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Beck (Bek David Campbell) γεννήθηκε στο Los Angeles της California. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 1994 όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι "Loser". Χαρακτηρίζεται για τις ιδιόμορφες ενορχηστρώσεις και το μουσικό του στυλ.

1966Οι The Beatles κυκλοφορούν το EP "Nowhere Man". Εκτός από το ομώνυμο περιλαμβάνει επίσης τα τραγούδια "Drive My Car", "Michelle" και "You Won't See Me". Ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios του Λονδίνου.

2003Ένα δόντι μαζί με τούφα από τα μαλλιά του Elvis Presley βγαίνουν σε δημοπρασία στο eBay. Η αρχική τιμή είναι τα 100 χιλιάδες δολάρια αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας η τιμή θα ανάβει στο μισό εκατομμύριο...


Αθλητισμός 8/7

8/7/2000 Οι Ολυμπιακές Επιτροπές της Κούβας και των ΗΠΑ υπογράφουν συμφωνία αθλητικής συνεργασίας για πρώτη φορά μετά το 1959. Η συμφωνία ορίζει την προώθηση κοινών προγραμμάτων προπόνησης και αλληλοβοήθειας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των παράνομων ουσιών στον αθλητισμό

8/7/2000 Η Venus Williams γίνεται η πρώτη έγχρωμη αθλήτρια μετά την Althea Gibson το 1957 που κατακτά το Wimbledon όταν κερδίζει στον τελικό την Lindsay Davenport με 2-0. Με την αδερφή της Serena γίνονται οι πρώτες αδελφές που κατακτούν τον τίτλο στο διπλό γυναικών

8/7/1999 Ο 20 φορές διεθνής Βραζιλιάνος Giovanni μεταγράφεται στον Ολυμπιακό έναντι του ποσού που αγγίζει τα 4 δις δρχ

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *