Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Στο Α.Π.Θ. ο Δήμαρχος Αλμωπίας για διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα: «Δυνατότητες και προοπτικές της μελισσοκομίας στον Δήμο Αλμωπίας»





Στο Α.Π.Θ. ο Δήμαρχος Αλμωπίας για διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα: «Δυνατότητες και προοπτικές της μελισσοκομίας στον Δήμο Αλμωπίας»

Επίσκεψη εργασίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη.

Η παραπάνω επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη θεμάτων τοπικής οικονομίας που αφορούν συγκεκριμένα στο δυναμικό τμήμα της μελισσοκομίας.

Μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση με τον επικεφαλή του ανάλογου τμήματος του ΑΠΘ, προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα αλλά και προτάσεις για ανάπτυξη αυτού του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, που θα επιτευχθεί σε πρώτη φάση με τη διοργάνωση ενημερωτικού σεμιναρίου με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές της μελισσοκομίας στον Δήμο Αλμωπίας» (σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τα ακριβή στοιχεία της εκδήλωσης).

Επιπλέον, όπως προέκυψε από αυτόν τον ουσιαστικό διάλογο, υπάρχουν δυνατότητες συγκρότησης ενός αντιπροσωπευτικού οργάνου, προκειμένου να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια με την πρωτοβουλία και τον αρχικό συντονισμό της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον γι’ αυτόν τον κλάδο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *