Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ialmopiaBet: Η επιστροφή της Φενέρ και οι άγνωστοι Μολδαβοί..

Επιστροφή στα πονταρίσματα για το IalmopiaBet με το μενού να περιλαμβάνει προκριματικά     Τσάμπιονς Λιγκ.








100. (20.00)ΜΙΛΣΑΜΙ – ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΟΥ    1
Παρότι η κλήρωση του προηγούμενου γύρου την έφερε αντιμέτωπη με την περσινή έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ, Λουντογκόρετς, κατάφερε να την αποκλείσει με 2 νίκες! Οι Μολδαβοί έδειξαν καλοδουλεμένο σύνολο και αρκετά δυνατό εντός, Βρέθηκαν μόλις στο 25’ πίσω στο σκορ αλλά απάντησαν στο 26’! Η ενδεκάδα θα παραμείνει κατά 10/11 ίδια (8 απ τους 10 Μολδαβοί,1 Νιγηριανός και ένας Μαροκινός). Οι Αλβανοί της Σκερντέμπεου στον προηγούμενο γύρο πέρασαν απ τους Ουαλούς της Κρουσεϊντερς χάρη στην εντός έδρας νίκη με 4-1 (εκτός έχασαν με 3-2). Πιο έμπειρη η Σκερντεμπεου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με 4η συμμετοχή στα 5 τελευταία χρόνια αλλά δεν της αρέσουν και πολύ τα ταξίδια....0 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες με απολογισμό στα γκολ 2-14 και όχι με μεγαθήρια, αλλά αντιπάλους τύπου Σαχτιορ Καραγκαντί και Ντέμπρετσεν.

454. (21.00) ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ   ΟVER
Eντυπωσίασε στο μεταγραφικό παζάρι η Φενέρ (Φαν Πέρσι, Νάνι, Κιερ) και τώρα θέλει να εντυπωσιάσει και στο χορτάρι. Στα φιλικά έδειξε αρκετά δυνατή επιθετικά, μοιράζοντας 3αρες σε Ολυμπιακό, Γκιμαράες και Σιβασπόρ. Η Σαχτάρ απ' την άλλη κινήθηκε σε ήρεμα νερά μεταγραφικά, καθώς η ομάδα είναι αρκετά έμπειρη και ποιοτική για να διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν, ενώ ξεκινήσε ιδανικά στο πρωτάθλημα με 2/2, παίρνοντας και το Σούπερ Καπ απ' τη Δυναμό Κιέβου. Για τη Φενέρ ο Φαν Πέρσι δεν είναι 100% έτοιμος, παρόλα αυτά επιθετικά με Νάνι, Ντιέγκο, Σόου δείχνει αρκετά ικανή για γκολ, ενώ το ίδιο αναμένουμε και από τους Ουκρανούς με Τεξεϊρα, Μπερνάντ, Μάρλος και Εντουάρντο. Αξιοσημείωτο ότι η Φενέρ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 2 χρόνια απουσίας..


105. (21.30) ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ      Χ2
Οι Ούγγροι της Βιντεότον  στον προηγούμενο γύρο κέρδισαν εκτός στον 1ο αγώνα τη Νιου Σεντς  με 0-1, αλλά στο εντός έδρας κατάφεραν και έχασαν στέλντοντας το ματς στην παράταση, εκεί που πήραν την πρόκριση με γκολ στο 107'. Οι Λευκορώσοι της Μπάτε προέρχονται από 1 νίκη και 1 ισοπαλία απένταντι στους Ιρλανδούς της Ντάνταλκ (2-1,0-0). Στο ρόστερ της Βιντεότον ξεχωρίζει ο Ολλανδός Luijckx (πέρσι στη Νίκη Βόλου), ο Κροάτης Τρέμποτιτς (Λοκομοτίβα) και ο πολύπειρος Ρολάντ Γιουχάζ με μεγάλη καριέρα στην Άντερλεχτ. Η Μπάτε θα στηριχτεί για άλλη μια χρονιά σε ρόστερ γεμάτο Λευκορώσους, με καλή ομοιογένεια και μεγαλύτερη εμπειρία σε προκρίσεις.



111. (22.00) ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΜΟΛΝΤΕ    NO GOAL



ialmopiaBet

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *