Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

''Το Δέντρο της Δημιουργίας'' στο κέντρο της Αριδαίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με πρωτοβουλία του βιβλιοπωλείου ΣΥΜΒΟΛΗ, ένα ξερό δέντρο της Αριδαίας μετατράπηκε σε μέσο έκφρασης δημιουργικότητας και συνεργασίας. Δείτε τη μεταμόρφωσή του.


''Το Δέντρο της Δημιουργίας'' 

To Δέντρο ως σύμβολο πηγής ενέργειας, έμπνευσης και δημιουργίας εκφράζει τη διασύνδεση κάθε μορφής ζωής με το σύμπαν. Με αυτούς τους προβληματισμούς ξεκινήσαμε μια πρωτοποριακή ενέργεια για να «τιμήσουμε» το απρόσωπο, παραμελημένο, δέντρο της πόλης μας, μέσα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που κυριαρχεί η ομαδικότητα, η δημιουργία και η χαρά και όχι η απάθεια, η άγνοια, η αδιαφορία και η ανευθυνότητα. 

Το βιβλιοπωλείο Συμβολη μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων που τολμά, νοιάζεται, αμφισβητεί, πλάθει, χρωματίζει, βοηθά και αλλάζει ότι ονειρεύεται, επέλεξε ένα απλό ξερό δέντρο της πόλης μας για να του δώσει μια νέα πνοή, να του δώσει Ζωή! Κοινός παρονομαστής για όλους μας ήταν η ανάγκη της συνεργασίας, της δημιουργίας, της μάθησης και της προσφοράς, αψηφώντας την κούραση και τον περιορισμό του «πολύτιμου» προσωπικού μας χρόνου. Αντικείμενα φτιαγμένα με τα χέρια μας από πηλό και χρώμα «σκαρφάλωσαν» επάνω του, ώστε το αποτέλεσμα που βλέπετε στα κλαδιά να είναι η κατάθεση της ψυχής μας σ' ένα μέλλον που το ονειρευόμαστε όχι ασπρόμαυρο, αλλά πολύχρωμο και ζωντανό! 

Στην προσπάθεια αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αβραάμ Ιερόπουλο, τη Γωγώ Τρυψιάνη και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. 






Βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *