Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

IALMOPIA LIVE: ''Αυλαία'' στο 4ο Φεστιβάλ Πόζαρ με εξαιρετικούς Γιάννη Χαρούλη και Μπλε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με άλλη μια υπέροχη βραδιά ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 19/7 το 4ο Φεστιβάλ Πόζαρ στα Λουτρά Αλμωπίας.



Κατά γενική ομολογία, η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε σε δύσκολες ημέρες για τη χώρα και τους Έλληνες.

Η χθεσινή τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ φιλοξένησε τον εξαιρετικό κρητικό τραγουδοποιό Γιάννη Χαρούλη και τους διαχρονικούς πρεσβευτές της ελληνικής ροκ σκηνής, Μπλε.

Εκμέκ - Ηλιοδρόμιο - Ούτε Σπόντα - Aperito, ήταν τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στην αποχαιρετιστήρια βραδιά του Φεστιβάλ.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στις εκδηλώσεις του τριημέρου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άρτια οργάνωση και τα κορυφαία ονόματα που συμμετείχαν. Το ialmopia δίνει θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου, με την ευχή κάθε χρόνο να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να μας δίνουν ακόμη περισσότερες αφορμές για καλά λόγια!

Αφιέρωμα ialmopia 1η Ημέρα

Αφιέρωμα ialmopia 2η Ημέρα

Δείτε στη συνέχεια τις ΕΙΚΟΝΕΣ του ialmopia από την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ

Photos: Γιάννης Τάσιου









































































































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *