Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 23/8 τα Ζώδια!


Γενικά
Το ευχάριστο είναι ότι τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις παραχωρούν σταδιακά την θέση τους στην διασκέδαση και σε πιο χαλαρές στιγμές. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για κάτι πιο «ζωντανό» κι είναι πιθανόν να ενεργοποιηθείς σε διάφορους τομείς, αρχής γενομένης από τις... εκδρομές!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μην έχεις ακόμη κατά νου μια σταθερή σχέση, αφού ούτε κι εσύ θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου και προκύψουν εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.


Γενικά
Ίσως προβληματιστείς από μια αστάθεια στα οικονομικά σου, αφού αναμένεται να προκύψουν κάποια έξοδα εκτός προγραμματισμού. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει και σε έξτρα έσοδα, με αποτέλεσμα ο ισολογισμός σου να καταλήξει ισορροπημένος παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα.

Ερωτικά
Ύστερα από μια φάση απογοήτευσης, η οποία όμως σε οδήγησε σε σημαντικές αποφάσεις, είσαι πλέον έτοιμος/η να χαρείς τον έρωτα και την ζωή σου, όπως σου αξίζει. Κάνε το επόμενο βήμα λοιπόν και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους.


Γενικά
Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με τις ποικίλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις μπορεί να σε κάνουν να φέρεσαι σαν μικρό παιδί, τα ίδια όμως (και... χειρότερα) ενδέχεται να συναντήσεις και στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Σελήνη στον Τοξότη σου συνιστά να το... διασκεδάσεις!

Ερωτικά
Η περιέργεια σου «κτυπάει κόκκινο» και βέβαια όποιος/α προσπαθεί να σε περιορίσει μάλλον... ματαιοπονεί! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες «σοβαρές βλέψεις» κι αν κάνεις τον κόπο να το εξηγήσεις στον άνθρωπο σου, όλα θα εξελιχθούν καλύτερα.


Γενικά
Οι πιέσεις χαλαρώνουν σταδιακά επιτρέποντας σου να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ' όλα είναι ότι οι δουλειές γίνονται... παιχνιδάκι όταν και η δική σου διάθεση είναι ανάλογη. Παρότι λοιπόν, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου... αναθέσει πολλαπλά καθήκοντα, θα βρεις τον τρόπο ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη την δημιουργία μιας ισότιμης σχέσης ή μιας σχέσης χωρίς παθογένειες, οπότε κράτα μικρό καλάθι. Μπορείς όμως να καταλήξεις ως προς τις πραγματικές επιθυμίες ή ανάγκες σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις πιο σωστά στο μέλλον.


Γενικά
Ύστερα από μια μάλλον δύσκολη μέρα, «φορτωμένη» με ευθύνες και προβλήματα, ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά, θα μπορέσεις να καμαρώσεις τα κατορθώματα τους. Αν πάλι όχι, με την συνδρομή της Σελήνης στον Τοξότη μπορείς άνετα να πάρεις... εσύ την θέση τους!

Ερωτικά
Αναζητάς μια ποικιλία στην ερωτική σου ζωή κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Πρόσεξε μόνον μην μπερδευτείς με το «παραδοσιακό» παιχνίδι της ζήλειας, γιατί αν χάσεις τον έλεγχο... χάθηκες!


Γενικά
Το κλίμα γίνεται κάπως «άστατο» για τα δεδομένα σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα ή από «ανάλαφρες» συζητήσεις που δεν βγάζουν νόημα. Έτσι κι αλλιώς όμως η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να γνωρίσεις άτομα με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα, χωρίς να σου απαγορεύει να... κρατάς τις σημειώσεις σου!

Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιο σου, αίρει τους δισταγμούς σου και σε κάνει να νιώθεις έτοιμος/η για οτιδήποτε, σίγουρα όμως αυτή η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, αφού σε φέρνει κοντά και σε πρόσωπα που απλά... δεν αντέχεις!



Γενικά
Η καθημερινότητα σου αρχίζει να θυμίζει «πανηγύρι» και σίγουρα μπορείς να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα νέα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν. Κι αν κάποιοι λένε ότι η Σελήνη στον Τοξότη απλά διασκεδάζει την μοναξιά σου χωρίς να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, ας το ζήσουν πρώτα κι ύστερα... μιλάνε!

Ερωτικά
Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς», που αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου συλλέγοντας τηλέφωνα και διευθύνσεις για μια... δύσκολη ώρα!


Γενικά
Ύστερα από μια ημέρα όπου μπορεί να ήταν λίγο στενόχωρη αλλά και «μεστή» σε αποτελέσματα, καλείσαι να βιώσεις και να διαχειριστείς μια πιο ανάλαφρη κατάσταση την οποία μάλλον δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Οι «φιλελευθερισμοί» της Σελήνης στον Τοξότη ποτέ δεν «σου γέμιζαν το μάτι», αν όμως νιώθεις ανέτοιμος για αυτό, απλά μην συμμετέχεις.

Ερωτικά
Κάποιος ή κάποια... ζουζουνίζει γύρω σου, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι παίζει με τη φωτιά. Είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να του/της δώσεις να καταλάβει τον... κίνδυνο που διατρέχει κι ότι αν «μπλέξει» μαζί σου θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία.


Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ανανεώνει την όρεξη και το ενδιαφέρον σου για τα... πάντα, με κίνδυνο να αρχίσεις πολλά και να μην τελειώσεις τίποτα. Παράλληλα όμως μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου είτε συμπεριφέρεσαι ως «φιλόσοφος» είτε ως... παιδί κι αυτή η συμπάθεια είναι μια καλή «μαγιά» για να τους ταξιδέψεις σε έναν κόσμο, όπου κυριαρχούν το γέλιο κι η χαρά.

Ερωτικά
Έχεις ρίξει τα... δίχτυα σου παντού, με διάθεση κυρίως να «παίξεις» αλλά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να «σου κάτσει» κάπως στραβά, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια ανάλαφρη διάθεση με σένα κι αν τα πράγματα σοβαρέψουν μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση.


Γενικά
Ύστερα από μια μέρα όπου... όλα και όλοι μπήκαν στην θέση που τους αξίζει, τα... λουριά χαλαρώνουν κι ίσως θα πρέπει να δείξεις μια κάποια επιείκεια απέναντι σε οτιδήποτε δεν συνάδει με τις «καθώς πρέπει» επιλογές σου. Κι αν η Σελήνη στον Τοξότη σε κουράσει με τα «άσκοπα» σκαμπανεβάσματα της, δεν έχεις παρά να... αποσυρθείς διακριτικά από το προσκήνιο.

Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάποιος ή κάποια εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, το πιθανότερο είναι να τον/την θεωρήσεις ένα «ασόβαρο» άτομο, που δεν αξίζει την προσοχή σου. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά την... πατήσεις κι ερωτευθείς το αντίθετο σου!


Γενικά
Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα σε βγάζουν από τον κόσμο των ευθυνών για να σε περάσουν σταδιακά σε εκείνον της... διασκέδασης! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Ακόμη κι αν οι εκάστοτε συνομιλητές σου αποδειχθούν τελικά κατώτεροι των περιστάσεων, εσύ την... δουλειά σου θα την έχεις κάνει.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη φιλία. Από εκεί και ύστερα βέβαια δεν το 'χεις σε τίποτα να «γυρίσεις» την φιλική σχέση σε κάτι πολύ πιο... κοντινό!


Γενικά
Το να θες να κρυφτείς ή να ησυχάσεις και να μην σε αφήνουν μπορεί να είναι για σένα ένα... μεγάλο πρόβλημα αλλά σίγουρα έχεις τον τρόπο σου να παρακάμπτεις τέτοιου είδους «ενοχλήσεις». Κι αν η Σελήνη στον Τοξότη «απαιτεί» την συμμετοχή σου σε κάθε δρώμενο, εσύ μπορείς άνετα να φαίνεσαι παρών ή παρούσα, ταξιδεύοντας όμως στον... δικό σου κόσμο!

Ερωτικά
Ο Δίας σε βοηθάς να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής των άλλων χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτε! Μάλιστα, το... μυστήριο σου αρκεί ώστε να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με... εξαιρετικό ενδιαφέρον.



Πηγή: http://www.astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *