Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μεταγραφικό ΜΠΑΜ του Αλμωπού - ''Κάτοικος'' Αριδαίας ο Αντώνης Μαρκόπουλος

Tην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ανακοινώνει το ΔΣ του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ενισχύοντας και άλλο την επιθετική του γραμμή. 

Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον παίκτη τα λένε όλα, αγωνίστηκε σε ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΦΟ, ΚΟΖΑΝΗ, ΕΟΡΔΑΙΚΟ και τη τελευταία διετία ήταν εκ των κορυφαίων παικτών και σκόρερ της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. 

Η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία κι έκλεψε τον παίκτη μέσα από τα χέρια ομάδων Γ΄ Εθνικής που επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος πριν 5 μέρες από την ομάδα της ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *