Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα του Φ.Ο.Αριδαίας στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Ο.Αριδαίας συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που εισήχθησαν σε σχολές ΑΕΙ και AΤΕΙ της πατρίδας μας. Αυτή η επιτυχία είναι η ηθική δικαίωση και η επισφράγιση της επίπονης προσπάθειας τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδικά για τους αθλητές του συλλόγου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να τους εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια, γιατί πέτυχαν στον βασικό στόχο του συλλόγου: «Πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στον αθλητισμό».

Τους ευχόμαστε καλές σπουδές, γρήγορη αποφοίτηση και να είναι χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία, που προσδοκά λύσεις από την νεολαία, στα αδιέξοδα που έχει περιέλθει η χώρα μας.



Το Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *