Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Καρασμάνη

Συμπολίτισσες, συμπολίτες της Πέλλας,

Θέλω να σας απευθύνω από βάθους καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκ νέου ανάδειξή μου ως εκπροσώπου του Νομού μας στη Βουλή των Ελλήνων. Το μεγάλο αυτό ευχαριστώ απευθύνεται σε όλους όσοι στήριξαν και περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε εκείνες και εκείνους που είχαν άλλες πολιτικές αναφορές και προτιμήσεις. 

Συνεχίζοντας την εικοσαετή, αδιάλειπτη παρουσία μου στο Κοινοβούλιο, θα εξακολουθήσω να αντιπροσωπεύω όλους τους πολίτες του Νομού μας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, της Πέλλας και των πολιτών της, αφού η εμπιστοσύνη και η στήριξη του λαού της Πέλλας αποτελεί για εμένα τη μοναδική μου δύναμη.

Με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή μου στη Βουλή των Ελλήνων θα στηρίξω κάθε προσπάθεια και μέτρο που θα δίνουν ώθηση στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της χώρας μας και στην έξοδο από την κρίση, ενώ θα σταθώ σθεναρά αντιμέτωπος σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε επιχειρήσει να επαναφέρει τον τόπο και τον λαό μας στις συνθήκες που γέννησαν την κρίση. Θα βρεθώ, όπως πάντα, μαζί με τους ανθρώπους που παράγουν και θέλουν να εργαστούν για την προκοπή αυτού του τόπου και θα υποστηρίξω κάθε δίκαιο αίτημα, που θα συμβάλει στην αναγέννηση της πατρίδας μας.

Με υπευθυνότητα, νηφαλιότητα και δίχως στείρες και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις, θα ασκήσω τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ανέθεσε στο κόμμα μας ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία της 20ης Σεπτεμβρίου, επισημαίνοντας προς κάθε κατεύθυνση πως, η καινούργια κυβέρνηση, συνέχεια της προηγουμένης, δεν πρόκειται πια να έχει καμία περίοδο ανοχής.

Τέλος, θέλω να απευθυνθώ σε όσους συμπολίτες μας απείχαν από τις κάλπες, υπενθυμίζοντάς τους ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το δημοκρατικό πολίτευμα, το οποίο αποτελεί τη σημαντικότερη προσφορά του ελληνισμού στην ανθρωπότητα. Επειδή κανένας πολίτης δεν περισσεύει σε τούτο εδώ τον τόπο και ανεξάρτητα από τις όποιες πίκρες και απογοητεύσεις, πιστεύω ότι θα ξανασυναντηθούμε στους κοινούς αγώνες και προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον για την Πέλλα και την πατρίδα μας, που θέλουμε και μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Καρασμάνης

Βουλευτής Ν.Δ. Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *