Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ισοπαλία στην πρεμιέρα και τώρα.. Άρης

Με τον βαθμό της ισοπαλίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Κρυας Βρύσης κόντρα στις Σέρρες.




Πιο δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι,όντως πιο έμπειροι,και προηγήθηκαν μόλις στο 4' με κεφαλιά του Κασμερίδη.Έτσι τελείωσε και το 1ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να θέλουν αλλά να μην μπορούν να ισοφαρίσουν.Στο 2ο μπήκαν καλύτερα και ισοφάρισαν στο 58' με τον Κίτσα,οι Σερραίοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσαϊντ στη φάση του γκολ.Γενικά οι φιλοξενούμενοι έχασαν περισσότερες ευκαιρίες και φάνηκαν πιο έτοιμοι αφήνοντας την Κρυα Βρύση ευχαριστημένη με τον βαθμό και πλέον σκέφτεται το μεγάλο ματς που ακολουθεί μέσα στο Χαριλάου.

ΑΠ.ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος (77΄ Σέρα), Στ. Παπαδόπουλος, Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Καρυπίδης (85΄ Χατζηστεφάνου), ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΊΒΙΤΣ, ΝΙΡΛΑΣ, Γκελοσάνι (34΄ Χ. Σιδηρόπουλος).

FC SERRES: Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Αγγελίδης, Κασμερίδης, Μερεσιώτης, Καραγιαννίδης, Νικολίτσας, Κούτλας(70΄ λ.τ Πολυζωίδης), Κρυστάλλης(80΄ Παπίτσας), Βλάχος, Παπαβασιλείου(65΄ Κατσαρός)
                                                                       

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΕΠ Λαγκαδά       4-2
Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα    3-1
Απόλλων Κρύας Βρύσης–FC ΣΕΡΡΕΣ1-1
Εορδαϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς         2-0
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κοζάνη      2-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας 0-1
Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης     0-1
Καβάλα-Έβρος Σουφλίου 1-0

Ρεπό ο Άρης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *