Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΑΣΚΕΜ: Καταγγελία του αθλητή των Ατρομήτων Νέας Σάντας Ανδρέα Ζλατούδη

Ο αθλητής των Ατρομήτων Νέας Σάντας Ανδρέας Ζλατούδης, προχώρησε στην παρακάτω καταγγελία, αναφορικά με τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Αετό Κιλκίς για το πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ:

''ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-10 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΚΑΣΚΕΜ. 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ DIMITRI MANEFSKI (ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ) ΚΑΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. 
ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ!!
ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ (ΟΠΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ) ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΛΑΤΟΥΔΗΣ''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *