Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: Υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινά το έργο αποχέτευσης της Αριδαίας εντός του Νοεμβρίου

Μέσα στη γενικευμένη κατήφεια και μια ευχάριστη μέρα για την Αριδαία. Χθές έφτασε στον Δήμο από την Αθήνα το έγγραφο για την άμεση υπογραφή της σύμβασης με την εργολήπτρια εταιρία και έναρξης των εργασιών του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας, ενός μεγάλου και σοβαρού αναπτυξιακού έργου για την πόλη και την περιοχή.

Τώρα κατάλαβαν, ορισμένοι, το τι εννούσα πριν λίγες μέρες όταν, πραγματικά την τελευταία στιγμή, κατάφερα την ανατροπή της κατάστασης ( της ουσιαστικής απένταξης του από την χρηματοδότηση) και την επαναφορά του στα έργα του εθνικού σκέλους. Ακόμη πήραν απάντηση οι Κασσάνδρες που σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ΜΜΕ σχολίαζαν "ανωνύμως" ότι θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει το έργο..

Για το έργο αυτό φυσικά έχουν αγωνιστεί αρκετοί στο παρελθόν, δεν πρέπει να υποτιμάται η συμβολή όποιου πραγματικά προσπάθησε για την μελέτη, την ένταξη του σε πρόγραμμα και την δημοπράτηση του.

Αντε, καλή δουλειά. Έτσι θα λύσουμε και μια σειρά θεμάτων του Νομού και της Αλμωπίας, ιδιαίτερα αν αρχίσει η επανεκκίνηση της οικονομίας


Γιάννης Σηφάκης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *