Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Διακοπή ρεύματος στη Δάφνη, Καλλίπολη και Σανδάλι Σκύδρας, αύριο Τρίτη 17/11/15

Με βάση την ενημέρωση του Δήμου μας από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), πληροφορούμε, με τη σειρά μας, τους συνδημότες μας της Δάφνης, της Καλλίπολης και του Σανδαλίου Σκύδρας ότι θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη17 Νοεμβρίου 2015, από τις 08:00΄έως τις 13:00’,προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες εργασίες κοπής κλαδιών δέντρων και συντήρησης του δικτύου. Λόγω της διακοπής του ρεύματος θα υπάρχει ανάλογη επίπτωση στην ομαλή υδροδότηση των προαναφερθέντων οικισμών.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη κι ανάλογη προετοιμασία επιτηδευματιών και οικογενειών, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και ευχαριστούμε για την κατανόηση. Τηλ/να Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για πληροφορίες: 2381023420 ή 1050.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *