Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στην Άψαλο! Όλυμπος Αψάλου - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-1

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Όλυμπος Αψάλου νικώντας την Αναγέννηση Γιαννιτσών εντός έδρας με 3-1 δείχνοντας σημεία ζωής στη μάχη της σωτηρίας.

Το ματς ξεκίνησε με την Αναγέννηση να μπαίνει πιο δυνατά και τον Όλυμπο να έχει την ατυχία να χάνει τον τερματοφύλακα του,Τσαβδαρίδη,με τραυματισμό μόλις στο 7ο λεπτό και μάλιστα χωρίς να έχει αναπληρωματικό στον πάγκο με τον Γρηγοριάδη να φοράει αυτός τα γάντια(παρότι δεν είναι τερματοφύλακας). Δεν έφταναν όλα αυτά,ήρθε και το 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Δουλκερίδη στο 15' και εκεί τα πράγματα ζόρισαν για τους γηπεδούχους,παρόλα αυτά βρήκαν το σθένος να επανέλθουν και να ισοφαρίσουν 10λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Σπανίδη με τη φιλοξενούμενη ομάδα να διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ.

Στο 2ο ημίχρονο και με την Αναγέννηση να παραμένει φλύαρη και χωρίς κάποια σπουδαία φάση η Άψαλος με 2 γκολ των Τοσουνίδη και Μανελίδη σε διάστημα 6λεπτών(64ο-70ο) τελείωσε νωρίς την υπόθεση νίκη που την ξαναβάζει δυνατά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο 83' αποβλήθηκαν οι Μανελίδης(Άψαλος) και Δουλκερίδης(Αναγέννηση Γιαννιτσών).

Διαιτητής:Tριανταφυλλίδης με επόπτες Αλατζά και Αποστολούδα.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 



Όλυμπος Αψάλου (Τσολερίδης): Τσαβδαρίδης (λ.τ. Μπογοϊτσης),Καραπατάκης, Παπαδόπουλος, Γρηγοριάδης Σταυρουλάκης, Κογιος Γ, Κόγιος Σ, Τοσουνίδης(Παπαδάκης),Φανιάδης(Μανελίδης), Φαφούτης, Σπανίδης

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μητσάκης): Σαββουλίδης, Δουλκερίδης, Μπίνας, Αλεξανδρίδης(Βεζυριανόπουλος),Βασιλειάδης, Σίμος Ουρούντζι, Κάρτσιος, Κοκκινίδης(Ασλανίδης), Καραβατίδης, Κυζερίδης.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *