Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης Σκύδρας

Εκδήλωση για την απονομή των βεβαιώσεων των προγραμμάτων δια βίου μάθησης που παρακολούθησαν πολίτες του Δήμου Σκύδρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.

Τα προγράμματα υλοποιήθηκαν από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης. 

Χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο. 

Επιμορφώθηκαν ογδόντα άτομα σε τμήματα διάρκειας είκοσι πέντε ή πενήντα ωρών πάνω στα εξής αντικείμενα: Νέες Τεχνολογίες, Αρχιτεκτονική Κήπων, Γερμανικά για τον τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας. Εικαστικό Εργαστήρι, Εκμάθηση γραφής BRAILLE σε άτομα με προβλήματα όρασης, Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Αγροτική Επιχειρηματικότητα – Marketing αγροτικών προϊόντων. 

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο της λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκύδρας και για την ορεξάτη ανταπόκριση και συμμετοχή των συμπολιτών μας στα προγράμματα. Έδωσε, βεβαίως, τα συγχαρητήριά της στους συμμετέχοντες, όπως επίσης στην υπεύθυνη του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Σκύδρας Όλγα Παπαδοπούλου, στους εκπαιδευτές Χρίστο Δημητριάδη, Στεφανία Μάτζαρη, Πολυξένη Σουλοπούλου, Βενετία Παπαδοπούλου, Σταυρούλα Σιβρή, Ιωάννη Παππού, Πάρι Χατζηγιάννη, Μάρθα Δημοπούλου και σ΄όλους τους εμπλεκομένους. 

Στην εκδήλωση μαζί με τη Δήμαρχο συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι: Χαράλαμπος Γεραντίδης, Μαρία Γιακαμόζη και Μιχάλης Λαουντός. 

Τα νέα προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκύδρας θα ξεκινήσουν. εκτός απροόπτου, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *