Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: «Είμαστε δίπλα σε όλες τις σχολικές κοινότητες»

Εργασίες μικροεπισκευής και συντήρησης περιμετρικά της στέγης πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου, κάνοντας πράξη ένα αίτημα χρόνων της Σχολικής Κοινότητας.

«Είμαστε δίπλα σε όλες τις σχολικές κοινότητες», δήλωσαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο σχολείο.

Παράλληλα, θα διαπιστωθεί το επόμενο διάστημα αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και με την υπόλοιπη στέγη, ώστε να επισκευαστεί κι αυτή και να λυθεί πλήρως το ζήτημα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *