Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ηρακλής Μελίκης - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 93-42 για την Β' ΕΚΑΣΚΕΜ

Βαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας στη Μελίκη απέναντι στην τοπική ομάδα του Ηρακλή με 93-42 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ.



Ο αποδεκατισμένος με 6 απουσίες ΠΑΟΚ (Λιούγκας, Αρβανιτάκης, Καλαϊτζής, Βαφείδης, Ουρτζάνης, Αμπατζιάδης) κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα της Μελίκης που στόχο έχει την άνοδο στην Α' κατηγορία, όμως τα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Από την ομάδα της Αριδαίας ξεχώρισαν οι Μπάτσος 14 και Νάτος 10(2), ενώ από τους γηπεδούχους ο Καλλιώρης 40(5) ήταν μια ομάδα μόνος του.


Για την επόμενη (9η) αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τους Ατρόμητους Νέας Σάντας, ενώ η Μελίκη θα ταξιδέψει στο Κολινδρό Πιερίας.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο (30-13), 2ο (57-21), 3ο (76-31), 4ο (93-42)

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης - Τσολογιάννης



ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Αβρααμ): Πέιος 2, Τσαμτσίδης 5(1), Μπάτσος 14, Παπαγεωργίου 8(2), Αβρααμ 3(1), Νάτος 10(2), Βαρδάρης


ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Καλλιώρας): Ζησιόπουλος 7 (1), Πεχλιβανίδης 8, Φιλιππίδης 11 (2), Γκόλιας 2, Καλλιώρας 40 (5), Εμμανουηλιδης 6, Ντόβας Π. 2, Παπαζήσης 6, Πουσατίδης 2, Στάθης 11

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ" 




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *