Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Επιστολή - καταπέλτης από τον Αετό Σκύδρας: «Θα σπάσουμε όλες τις παράγκες»

Τον τελευταιο καιρο πολλες ειναι οι ομαδες που εχουν αγανακτησει με ολα τα γεγονοτα και καταστασεις που αμαυρωνουν τον ποδοσφαιρικο χωρο στα γηπεδα της Πελλας. Μια απο αυτες και η ομαδα του Νεου Αετου Σκυδρας που επανασυσταθηκε στο περσινο πρωταθλημα και φετος κανοντας δυνατες κινησεις στον μεταγραφικο χωρο ξεκινησε αποφασισμενη να επαναφερει την ιστορικη ομαδα στις υψηλες κατηγοριες που της αρμοζει.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 


Αυτο βεβαια θα ηταν ευκολοτερο αν τα παιχνιδια γινονταν μονο εντος αγωνιστικου χωρου... Δυστυχως ομως οι ''παραγκες' που υπαρχουν ειτε μεσα στην ΕΠΣ ειτε στην Διαιτησια δυσκολευουν πολυ αυτο το εργο αφου σε πολλους αγωνες η διαιτησια εχοντας ''παρει''εντολες απο αρμοδιους καθοδηγει τα αποτελεσματα με τα σφυριγματα και τις αποφασεις της.

Δεν ειναι δυνατον επειδη καποιοι ανθρωποι ποθ εχουν υπευθυνες θεσεις εμσα στην ΕΠΣ να προμοταρουν μα πλαγιους τροπους τις ομαδες απο τα χωρια απ οποθ καταγονται οι διαμενουν...και αυτες να ειναι στις πρωτες θεσεις της βαθμολογιας και να διεκδικουν την ανοδο. Ειναι απαραδεκτο. Δεν το δεχομαστε και ουτε ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχομαστε καθοδηγουμενες και προκλητικες διαιτησιες που ειναι σκεπασμενες απο την ''μεγαλη ομπρελα '' των επισημων Διαιτητων που ειναι υπευθυνοι για τον ορισμο των διαιτητων.

Το Σωματειο του Αετου Σκυδρας εχει μεγαλη ιστορια δεν μπορει ο καθε νεαρος φιλοδοξος διαιτητης να προκαλει με την συμπεριφορα του παικτες και προπονητες και αυτο να μενει ατιμωρητο. Ειμαστε αποφασισμενοι να διεκδικησουμε την δικαιοσυνη στους αγωνες και θα αντιμετωπισουμε οποιον σταθει εμποδιο σε αυτο.

Αν δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο εργο που ανελαβαν οι υπευθυνοι ας παραιτηθουν να αναλαβουν νεοι ανθρωποι που δεν ανηκουν σε καμια "παραγκα"...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *