Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Αδειάζει τον Γ. Τσιμτσιρίδη ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Με την στάση του αλλά και με τις λεκτικές του αναφορές φαίνεται ότι αδειάζει τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Τσιμτιρίδη ο Δήμαρχος. 
 
Όλα ξεκίνησαν πριν από κάποια συμβούλια όταν ο κος Τσιμτσιρίδης επιτέθηκε με σφοδρότητα προς τον κο Χουρσόγλου κατηγορώντας τον ότι εξυπηρετεί προσωπικές σκοπιμότητες και συμφέροντα, και ότι τώρα θυμήθηκε να κάνει μικροπολιτική μιας και ποτέ δεν επισκέφτηκε τον ίδιο ως αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών για να ενημερωθεί για την κατάσταση του Δήμου και από κοινού να κινηθούν στην ΚΕΔΕ ώστε να βρουν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Αλμωπίας. 
 
Ουσιαστικά είχε κατηγορήσει τον κο Χουρσόγλου ότι ασκούσε την προσωπική του ατζέντα ως μέλος της ΚΕΔΕ και δεν λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του Δήμου Αλμωπίας. Δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι απόψεις του κου Τσιμτσιρίδη αντιπροσώπευανμόνο αυτόν ή απηχούσαν και τις θέσεις του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής. Πάντως από εκεί και πέρα έχουμε ένα κρεσέντο του Δημάρχου με φράσεις και απόψεις που ουσιαστικά αβαντζάρουνε τον κο Χουρσόγλου. Οι δημόσιες αναφορές στον κο Χουρσόγλου γίνονται σε κάθε δημοτικό συμβούλιο όπου τονίζεται ο ρόλος και οι θέσεις πάντα σε συνάρτηση με την ιδιότητα του μέλους της επιτροπής οικονομικών της ΚΕΔΕ. Ποια λοιπόν είναι η θέση της δημοτικής αρχής. Ότι ο κος Χουρσόγλου χρησιμοποιεί την θέση στην ΚΕΔΕ για να κάνει προσωπική πολιτική ή ότι προσφέρει στα κέντρα εξουσίας των Αθηνών με γνώμονα το καλό του Δήμου και των δημοτών; Ίσως θα πρέπει στα προσεχή συμβούλια ο κος Τσιμτσιρίδης να αναθεωρήσει τις απόψεις του. Αλλιώς μάλλον κινείται εκτός γραμμής του Δημάρχου…
 
 
Για άλλη μια φορά κόντρες μεταξύ Σ. Σωτηριάδη και Χ. Χουρσόγλου
 
Σε άλλο ένα δημοτικό συμβούλιο είχαμε κόντρες ανάμεσα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη και στον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου. Οι κόντρες αυτές μάλιστα σε κάποιο διάστημα ξεπέρασαν και τα όρια. Φαίνεται ότι αναπτύσσεται μια κόντρα μεταξύ τους. Είναι πάντως αλήθεια ότι και ο κος Χουρσόγλου ρίχνει αρκετές μπηχτές προς τον Πρόεδρο για θέματα στα οποία θα έπρεπε να υπάρχει ηρεμία. 
 
 
από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *