Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

"Ανήσυχα Μολύβια". Σχολική εφημερίδα από το Δημοτικό Σχολείο Άρνισσας

Μια πολύ καλή και αξιόλογη και αξιέπαινη δημιουργική δραστηριότητα έχουν ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας, με την βοήθεια των δασκάλων του σχολείου. Εκδίδουν την εφημερίδα «ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΟΛΥΒΙΑ» ο τίτλος μιας 16σέλιδης σχολικής εφημερίδας από τους μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού σχολείου.

Σας παρουσιάζουμε το φύλλο Νοεμβρίου 2015 όπου μπορείτε να την διαβάσετε και να "ανησυχήσετε" με όλα τα όμορφα θέματα που επέλεξαν οι μαθητές να δημοσιεύσουν παίρνοντας τα μολύβια τους φωτιά!!

Εμείς προτείνουμε να την αγοράσετε στην έντυπη μορφή της ενισχύοντας έτσι το ταμείο των μαθητών του σχολείου, αφού τα χρήματα πρώτα καλύπτουν τα έξοδα του τυπογραφείου τα υπόλοιπα χρήματα αξιοποιούνται για την αγορά εκπαιδευτικού και υλικοτεχικού, εξοπλισμού για το σχολείο. Βέβαια η μεγαλύτερη αμοιβή είναι η επιβράβευση όλης αυτής της προσπάθειας των παιδιών και των εκπαιδευτικών που τους αξίζουν συγχαρητήρια...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *