Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΨΗ: Άσχημη εικόνα της ΕΠΣ Πέλλας

Εντονη είναι πλέον η γκρίνια και τα παράπονα των ανθρώπων που κινούνται γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας λιγο πριν την έλευση του Νεου έτους.

Η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει από τα χέρια των υπευθύνων καθώς οι παράγοντες δείχνουν να μην ανέχονται πλέον τα τερτίπια και τις μεθοδεύσεις αυτων που καθοδηγούν το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πελλας. Ορισμένοι παράγοντες δείχνουν αηδιασμενοι με όσα συμβαίνουν στα γήπεδα άλλοτε από σφυρίχτρες κομάντος που δεν φοβούνται κανέναν έχοντας την στήριξη καποιων υψηλόβαθμων και άλλοτε απο νεαρούς και άπειρους διαιτητές που δεν έχουν τις αντοχές που χρειάζεται σε σκληρές και πιεστικές έδρες οπου αναγκάζονται να παίρνουν αποφάσεις παρα την θέληση τους προκείμενου να φεύγουν σωοι και αβλαβείς απο τα γήπεδα όντας απροστάτευτοι τις περισσότερες φορές.. 


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 



Δεν γίνεται κάθε φορά που γίνεται κάποιο συμβάν στα γήπεδα να γίνονται συνεχείς παρεμβάσεις μεσω της κινητής τηλεφωνίας από τους επιτελείς της ΕΠΣ προς τους διαιτητές χωρίς να γνωρίζουν και να έχουν εικόνα για ότι εχει συμβεί . Το ποδόσφαιρο εχει κανονισμούς και η ΕΠΣ Πελλας την καλύτερη οδό που θα πρέπει να ακολουθήσει ειναι να τους εφαρμόσει κατα γραμμα αλλά και αν βλέπει ισότιμα ολα τα Σωματεία αν και είναι κοινό μυστικό μέσα στο ΔΣ ης ΕΠΣ υπάρχουν άνθρωποι που υπηρέτησαν κάποια σωματεία σαν παράγοντες και ακόμη και τώρα τα υπηρετούν παρότι δεν φαίνονται στα χαρτιά επίσημα ηγούνται και κάνουν την δουλειά τους έχοντας την ανάλογη αντιμετώπιση από διαιτητές που γνωριζουν τα πάντα και πάνω απ ολα οτι το συμφέρον τους κρέμεται απο οποιοδήποτε λάθος τους το οποίο θα κοστίσει την τιμωρία τους. Ας καταλάβουν επιτέλους οτι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αξιζει μια διαφορετική αντιμετώπιση απο όλους αλλα ειδικά απο τους υπευθύνους για έναν και μοναδικό λόγο για να συνεχίσει να υπάρχει .

Στα περισσότερα περιστατικά για να διαμαρτυρηθούν οι παραγοντες επιλέγουν της ΕΠΣ Πελλας Στεργιο Αντωνιου . Κατά την γνώμη μας αυτος δεν μπορεί να ειναι το εξιλαστήριο θύμα συνεχώς απο την στιγμή που σε καθε επιτροπή υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα πρέπει αν κρίνονται για το έργο τους και να έχουν το ποσοστό ευθύνης που τους αναλογεί σε κάθε περίπτωση. Απλά ο πρόεδρος της ΕΠΣ θα πρέπει να τους ελεγχει διακριτικα αλλα και να συζηταει μαζι τους για να προλαβαινουν καποια πραγματα ουτως ωστε να μην εκτιθενται στα ματια ποδοσφαιριστων παραγοντων και φιλαθλων.



Επιμελεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ-ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *